18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
trzyha3 2011-11-02, 19:56
Oni nie są ustawieni ! Na pewno ! mój mentor od dziś.

"Jeżeli najdzie cię ochota na prace, to usiądź i poczekaj aż ci przejdzie."
Zgłoś
m................k 2011-11-02, 20:05
Ja pierdole jaki śmiech szyderczy
Zgłoś
misiok15 2011-11-02, 20:18 1
Kurwa... Jak nie miało się chęci do nauki to niech zapierdala na zmywaku, ale NIE! Biedny chuj! Rączki do walenia konia mu się pomarszczą! Oj Oj oj, no kurwa... jak mnie tacy wkurwiają.... Kurwa sam studiów nie mam żadnych, ale zapierdalam bo dom, rodzine trzeba utrzymać, a nie żyć przez całe życie u rodziców... Mnie by chuj strzelił jakbym miał mieszkać z rodzicami tak długo jak on...
Zgłoś
vestar 2011-11-02, 21:27
heh zalosne jest to ze wam sie wydaje byc lepszym od osob ktore tam wystepuja, a tak naprawde jestescie sto razy glupsi bo wierzycie w to...
Nie wiem cyz rozpoznawanie fejkow, ustawianych filmikow to jakis dar od boga, ktory zostal dany tylko mnie?
Zgłoś
r................1 2011-11-02, 22:43
Heh jakie paździochy na tej widowni
Zgłoś
typo 2011-11-02, 23:34 2
O kurwa, syn gmocha i maciuś z klanu bez downa w jednym kadrze.
Zgłoś
karoldeicide 2011-11-02, 23:34 1
może stary se dziabnął setę przed programem - na odwagę
Zgłoś
Szamil Basajew 2011-11-03, 14:59
Pener666 napisał/a:

tak właśnie linek robi w moim przypadku

Ty to swoją drogą

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
Novik 2011-11-03, 16:04
oglądałem to :] "mam jest mama daje" :] żałosne
Zgłoś
MyDreams 2011-11-04, 0:47

No chłopaki szału nie ma.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów