Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Antyklerykalizm jest akurat dobry, całkowicie uzasadniony i nie należy go utożsamiać z lewactem. Nie każdy, kto nie lubi kleru, jest lewakiem. Przez całą historię, wojny religijne i ogólnie działalność kościoła (masowe mordy na niewierzących w Ameryce Południowej, inkwizycja, itd) pochłonęły więcej ofiar niż nazizm i komunizm razem wzięte, a sama działalność kościoła nigdy nie miała na celu pomocy ludziom. Pomaganie ludziom i udawana dobroć była tylko środkiem do osiągnięcia prawdziwego celu - zdobywanie wpływów i bogactwa.
Pierdolisz jak gęś bez łepy
A ta tabelka jest naciągana, że aż śmieszna...
No tyś głupi jak stołowe nogi, gospodarka socjalistyczna oznacza lewice pod jakąkolwiek postaciąNSDAP była partią o poglądach prawicowych. Świadczy o tym wyznawany przez nich m. in. nacjonalizm, szowinizm itp itd. Do władzy doszli tylko pod LEWICOWĄ NAZWĄ działania miały charakter prawicowy... ale nie wytłumaczysz, bo w nazwie mieli SOCJALISTYCZNA PARTIA. Jak wiadomo konkurowali z komunistami o miejsca w Reichstagu więc widocznie taka nazwa była najwygodniejsza.
Antyklerykalizm jest akurat dobry, całkowicie uzasadniony i nie należy go utożsamiać z lewactem. Nie każdy, kto nie lubi kleru, jest lewakiem. Przez całą historię, wojny religijne i ogólnie działalność kościoła (masowe mordy na niewierzących w Ameryce Południowej, inkwizycja, itd) pochłonęły więcej ofiar niż nazizm i komunizm razem wzięte, a sama działalność kościoła nigdy nie miała na celu pomocy ludziom. Pomaganie ludziom i udawana dobroć była tylko środkiem do osiągnięcia prawdziwego celu - zdobywanie wpływów i bogactwa.
11 piw? Chyba za trolling albo żart, bo nie chcę wierzyć, że znalazł się ignorant (a nawet kilku), który całkiem na poważnie zaaprobował tą treść jako pogląd poparty ocierającymi się o prawdę danymi.
skad tu sie tego talatajstwa zlecialo kurwa
jak to jest prawaki ze wg waszego swiatopogladu od tylu lat lewaki rozpierdalaja swiat pod roznymi flagami a wy biedne prawaki tak dzielnie go bronicie?
stalin - lewak, hitler - lewak, tusk - lewak, ja pierdole a gdzie prawaki sie podzialy?
A jeszcze teraz sprawa tego księdza co się sprzeciwił pedofilii wśród kleru, Lemański? Ma teraz przez to przechlapane.. I ty bronisz tych złodziei..
Liczba ofiar samej inkwizycji jest niemożliwa do ustalenia, komunizm pochłonął ponad 100 milionów istnień a faszyzm "tylko" 12 milionów. Fakt, kościół miał czarny okres i nie należy go usprawiedliwiać ale:
coś we mnie pękło. Przejdź się kurwa po mieście i zapytaj ile noclegowni dla bezdomnych jest dofinansowanych przez ten zły kościół. Dowiedz się, jak zły kościół finansuje okna życia. Zauważ, ile wysiłku i pieniędzy zły kościół wkłada w pomoc powodzianom, dzieciom w domach dziecka i różnych innych akcjach. Spróbuj policzyć ilość pieniędzy, które zły kościół przeznacza na pomoc humanitarną i nauki chrześcijańskie w Afryce.... ale ten kościół zły. Codziennie zły kościół na całym wydaje MILIARDY $$$ na pomoc ludziom i dobroczynność. A Ty jesteś tylko kutasiarzem, który nie wrzuci nawet złotówki bezdomnemu do kubeczka w zimie. Brzydzę się tobą i gardzę takimi jak Ty, którzy dużo szczekają, a mało wiedzą.
Akurat nie każda organizacja pomagająca bezdomnym lub biednym ma coś wspólnego z KK. A kasa na pomoc humanitarną dla Afryki to jak dla mnie wyjebanie kasy w błoto. Standardu życia im i tak to nie podnosi. Mimo różnych akcji humanitarnych na rzecz RPA, które są organizowane non stop od wielu lat, to nic się tam nie zmieniło. Nadal brud, smród i ubóstwo. Jeśli można tam mówić o jakimkolwiek wzroście(bo o gospodarczym nie ma co mówić), co wzrosła jedynie liczba zamordowanych Burów. Ciekaw jestem kiedy ludzie pojmą, że pieniądze władowane w RPA to po prostu pieniądze wyrzucone w błoto. Wystarczy pomyśleć ile mieszkań dla bezdomnych lub biednych rodzin można by było za te pieniądze postawić.
Narodowy SOCJALIZM, w skrócie nazizm, połączenie polityki narodowców, że nasz naród jest najważniejszy z gospodarką socjalistyczną czyli komunistycznąhola hola nazizm to nie lewactwo
stalin - lewak, hitler - lewak, tusk - lewak, ja pierdole a gdzie prawaki sie podzialy?
Ktoś na historii nie uważał, kilka nazwisk z brzegu:
Ronald Reagan
Augusto Pinochet
Margaret Thatcher
Wymieniać dalej?
Ja dorzuce Janusza Korwina-Mikke i Nigela Farage(prowadzą w sondażach w Anglii) i w Holandii zaczyna jakaś prawicowa partia dochodzić do głosu ( może zrobią porządek)
Ktoś na historii nie uważał, kilka nazwisk z brzegu:
Ronald Reagan
Augusto Pinochet
Margaret Thatcher
Wymieniać dalej?
. Codziennie zły kościół na całym wydaje MILIARDY $$$ na pomoc ludziom i dobroczynność.
Ty myślisz, że kościół te pieniądze skąd ma? Czaruje? Ich bożek im rozdaje?
Kościół to tylko pośrednik, który zgarnia kasę od idiotów którzy na niego łożą, po drodze rabując sporą część z tego dla siebie, kupują sobie co chcą (łącznie z urzędnikami etc), a żeby zrobić pozór, to jakiś mały procent z tego, właśnie te twoje miliardy, idą na afrykę, która przez pomoc NIGDY nie wyjdzie z dołka. (sprawdź, jak działa ta humanitarna pomoc w afryce i co z tego jest) i inne gówna, czyli tam, gdzie najwięcej szumu się zrobi. Czyli pomoc biednym i zagubionym.
Myślisz, że co jest potęgą kościoła? Cruci Fixus? 600 lat temu może owszem.
Teraz władzą są tylko pieniądze które pobierają i rozdają za przywileje i pozór dobroci wlepiony w zwykłych ludzi takich jak ty, którzy będą ich bronić. Inaczej już dawno ktoś by tą największą legalną mafię zeżarł i wysrał.
Liczba ofiar samej inkwizycji jest niemożliwa do ustalenia, komunizm pochłonął ponad 100 milionów istnień a faszyzm "tylko" 12 milionów. Fakt, kościół miał czarny okres i nie należy go usprawiedliwiać ale:
coś we mnie pękło. Przejdź się kurwa po mieście i zapytaj ile noclegowni dla bezdomnych jest dofinansowanych przez ten zły kościół. Dowiedz się, jak zły kościół finansuje okna życia. Zauważ, ile wysiłku i pieniędzy zły kościół wkłada w pomoc powodzianom, dzieciom w domach dziecka i różnych innych akcjach. Spróbuj policzyć ilość pieniędzy, które zły kościół przeznacza na pomoc humanitarną i nauki chrześcijańskie w Afryce.... ale ten kościół zły. Codziennie zły kościół na całym wydaje MILIARDY $$$ na pomoc ludziom i dobroczynność. A Ty jesteś tylko kutasiarzem, który nie wrzuci nawet złotówki bezdomnemu do kubeczka w zimie. Brzydzę się tobą i gardzę takimi jak Ty, którzy dużo szczekają, a mało wiedzą.
A skąd Kościół ma na to pieniądze? Od ludzi którzy na to zapierdalają i dają na składki. Klechy wyremontują sobie kościół, pokupują wypasione auta a to co zostanie idzie na biedote "żeby nie było".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów