Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty nawet po polsku nie umiesz się poprawnie wysłowić, więc wymaganie od ciebie znajomości podstaw języka obcego byłoby absurdalne. Każdy kto ma odrobinę mózgu, nauczy się w szkole angielskiego na tyle, by zrozumieć prosty tekst. A jak ktoś jest idiotą to już jego problem. Idioty nie nauczy się niczego.
Napisz prawdę, a dostaniesz ostrzeżenie. Jakie to żałosne. Widać, kto tak naprawdę rządzi Sadolem. Gimbaza, moi drodzy, gimbaza.
Dlaczego wszyscy, którzy jadą po idiocie, dostają takie śliczne, żółte paseczki z napisem?
Witaj w Polsce. W kraju w którym nawet internet nie jest wolny od absurdu i idiotyzmu.
Czasami wstyd mi się przyznać do tego, że jestem polakiem. Trzyma mnie tutaj jedynie wiara, że kiedyś na powrót będziemy mieli być z czego dumni i cały świat będzie nam zazdrościł jak to było w okresie średniowiecza i renesansu. Widać wpływ króla Sasa na polskiego popuszczaj-pasa. (Ha! Poeta się za mnie zrobił)
Maturę z angola zdałem wzorowo, a dalej tego gościa nie potrafię zrozumieć, więc wg. autora jestem poniżej poziomu gimbazy. Gdzie tu logika ? Co jak co, ale przy tak długim bądź skomplikowanym angielskim napisy być powinny. Nie dla tego, żeby poprzestać nauki tego języka, a dlatego by pomóc nam wychwytywać więcej treści. Zresztą napisy po angielsku też byłyby pomocne.
Matura ma się do umiejętności jak piernik do wiatraka.
Nie wiem jak ty zwiedzasz świat, ale ja po nim po prostu jeżdżę. Zaciekawi mnie jakiś kraj to szukam tam pracy, załatwiam sobie wizę jeśli trzeba i jazda, a że zawód mam taki jaki mam to i robota się znajdzie po całym świecie. Jak twój świat się kończy na monitorze, a jedyną zagranicę jaką widziałeś to ściany za plecami jakichś koniotrzepców z całego świata to mogę ci jedynie współczuć. Wiem, że jako typowy polaczek (nie mylić z Polakami) masz gówniane, życie i potrzebę sprowadzenia absolutnie wszystkich na swój poziom, ale ludzie potrafią żyć inaczej...
Widzę, że nawiązujesz znajomości na chatroulette z koniotrzepcami z całego świata.
Nie odbierz tego jako wjazd na ego, ale to tylko świadczy o poziomie matury w naszym kraju. A do ciebie nic nie mam - po prostu miałes pecha się urodzić w jednym z roczników wyruchanych przez lewackich ministrów edukacji. Przykro mi.Maturę z angola zdałem wzorowo, a dalej tego gościa nie potrafię zrozumieć, więc wg. autora jestem poniżej poziomu gimbazy. Gdzie tu logika ? Co jak co, ale przy tak długim bądź skomplikowanym angielskim napisy być powinny. Nie dla tego, żeby poprzestać nauki tego języka, a dlatego by pomóc nam wychwytywać więcej treści. Zresztą napisy po angielsku też byłyby pomocne.
PS. A jeśli faktycznie wzorcowo zdałeś to pojedź gdzieś za granicę na rok albo dwa. Jak masz solidne podstawy gramatyczne, to bez problemu zaczniesz nie tylko rozumieć, ale i rozróżniać różne akcenty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów