📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebisty serial. Pamiętam, że leciały bodaj dwa odcinki dziennie, kiedy kończył się ostatni sezon puszczali od nowa cały serial, ale i tak można było go oglądać, nigdy się nie nudził.
bardzo prsoze o nazwe serialu
Kurwa, mają do końca życia co ruchać i narzekają ;/
Ona, moronie, ma zauważalne cechy czarnej rasy zestawione z jasną skórą. Sycylijczyka z ciemną karnacją, ale o rysach nordyckich pewnie nazwałbyś Murzynem. Taką masz wiedzę.
PS: Z tego wynika, że Ty byś chciał to zrobić z białym.
@mataertest: Trudno porównywać oba seriale, na pewno są różne. Swiat wg. jest są kulturalny, niepoprawny politycznie, przerysowany i wulgarny - za to się ich lubi. A ten serial z kolei miło się ogląda z rodziną, jest "grzeczniejszy" i realniejszy. Co kto woli, ja oba uwielbiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów