18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Narkotyzier 2013-11-10, 21:42 49
Zajebisty serial. Pamiętam, że leciały bodaj dwa odcinki dziennie, kiedy kończył się ostatni sezon puszczali od nowa cały serial, ale i tak można było go oglądać, nigdy się nie nudził.
Zgłoś
pakicito 2013-11-10, 21:44 1
@up
masz internet możesz ściagnąć!

btw Wayansi to przechuje !!
Zgłoś
cys23 2013-11-10, 21:59 189
A ten trzeci z rodzinki, w prawym dolnym rogu co tak cicho?
Zgłoś
MocnyFull 2013-11-10, 22:03 4
biała z czarnym. Fuj

7% złagodzi Kiepskich życie
Zgłoś
Loq14 2013-11-10, 22:35 3
Jedyna czarna rodzina którą bym tolerował.
Zgłoś
asia1989_89 2013-11-10, 22:58
bardzo prsoze o nazwe serialu
Zgłoś
THE_COUNT 2013-11-10, 23:02 4
asia1989_89 napisał/a:

bardzo prsoze o nazwe serialu

On Ona I Dzieciaki
Zgłoś
KMD 2013-11-10, 23:17 1
Kurwa, mają do końca życia co ruchać i narzekają ;/

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
judasz1234 2013-11-10, 23:25 23

przecudowny serial
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2013-11-10, 23:27 12
MocnyFull napisał/a:

biała z czarnym. Fuj

Ona, moronie, ma zauważalne cechy czarnej rasy zestawione z jasną skórą. Sycylijczyka z ciemną karnacją, ale o rysach nordyckich pewnie nazwałbyś Murzynem. Taką masz wiedzę.

PS: Z tego wynika, że Ty byś chciał to zrobić z białym.

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
m................t 2013-11-10, 23:34 1
Czyli mówicie, że serial lepszy od Bundych?
Zgłoś
T................X 2013-11-10, 23:37 7
Serial zajebisty Najbardziej mi się podobało jak ojciec cisnął synkowi
Zgłoś
Zarammoth 2013-11-11, 0:18
@mataertest: Trudno porównywać oba seriale, na pewno są różne. Swiat wg. jest są kulturalny, niepoprawny politycznie, przerysowany i wulgarny - za to się ich lubi. A ten serial z kolei miło się ogląda z rodziną, jest "grzeczniejszy" i realniejszy. Co kto woli, ja oba uwielbiam.

Zgłoś
Browaryt 2013-11-11, 3:10
powiem kurwa że to czysta prawda... kiedy moja małżonka była jeszcze moją dziewczyną było gorąco teraz też jest miło ale szczypta czegoś gdzieś bezpowrotnie znikła

możesz wszystko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów