📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przerażają mnie pantoflarze co nie tłuką bab
Zbysław napisał/a:
Och jaki Ty męski jesteś...
Jebane zero.
Kałdi napisał/a:
Och jaki Ty męski jesteś...
Jebane zero.
Chuja wiesz, baba powinna raz w tygodniu strzała dostać, chodzi wtedy jak w zegareczku, a jakbyś wiedział jak berlo obrabia mmmm prześcieradło wciągam dupą. Potem się budzę a tu tylko kot leży obok i liże se dupe.
Ja tam znowu widzę rękę inżyniera/konstruktora hali w Katowicach
Pań kierowca widać fan motoryzacji. Chuj w ludzi, najważniejsza jego białą strzala
Pań kierowca widać fan motoryzacji. Chuj w ludzi, najważniejsza jego białą strzala
Zbysław napisał/a:
Ale twoja matka ma przejebane.
Na chuja taki wysoki dach bez spadku ?
3 piętrowy autobus tam zajeżdża ?
3 piętrowy autobus tam zajeżdża ?
talowe nerwy, normalny chłop wsiadłby i ruszył, drzwi same by się przymkneły, a klapą bagażnika i tak o nic by nie zahaczył... a żółty najpierw obchód, potem chodu...
nieżle to zaplanował , ale chyba zdążyła uciec
Baba to jednak mózgu nie ma .. tylko kutasa do ryja włożyć, po czym dać łychę do mieszania zupy a na koniec dnia wyjebać usypiacza by szybko poszła spać.
Pierdolony seksista.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów