@Bongman, to nie jest kurwa śmieszne. To jest życiowe. Dlatego masz piwo.
@PanStachZeStalowejWoli
Wszyscy moi kumple i byłe dupy pospierdalali na studia, pokończyli i tak: Jeden po mechatronice to cieć od działu w brico marshe, drugi inżynier maszyn jako telemarker w call center, trzeci nie pamiętam po jakich studiach zapieprza na budowie za 1200 zł na lewo, moja ex pierdoliła ucieczką do angli nie tylko związek ale i swoje życie- Ukończyła studia psychologiczne w oxfordzie, zna angielski, niemiecki i japoński wcześniej w liceum prymuska na całą szkołę, ile łez w wyniki przelała ile nocy zarwała nie policze- Pracuje w mc.
A ja miałem wyjebke na szkołe od zawsze, wolałem latać na rowerze lub motocyklu, moja pasja która stała sie pracą. Z wykształcenia technik mechanik pojazdów samochodowych- obecnie kierownik serwisu motocyklowego, ponad 2,5k bez nadgodzin w soczystej gotówce do rączki z usmiechem szefa, a nie do ściany płaczu, umowa o prace bezterminowa w której zawarty mam płatny miesiac urlopu wypoczynkowego na każdy rok pracy. przychodze, robie swoje wyjebane mam na wszystkich.
Laska miał racje że w życiu trzeba sobie odpowiedziec na jedno zajebiście ważne pytanie- co lubie w życiu robić. A potem zacznij to robić.