📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest złe, nie wolno się wyśmiewać z innych nacji, rasizm! wszyscy jesteśmy równi... no dobra, dłużej nie wytrzymam, dobre, uchachałem się.
Chociaż z tą pierwszą małpą to może być AI, ale nie wnikam.

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
To jest złe, nie wolno się wyśmiewać z innych nacji, rasizm! wszyscy jesteśmy równi... no dobra, dłużej nie wytrzymam, dobre, uchachałem się.
Wątpię. to chyba kapucynka,a one są dosyć kumate.
To zapewne ta nacja, co wpierdziela banany ze skórą.
Przykre, że nie potrafią wywnioskować, że owoc Cocacoli może być jeszcze niedojrzały... Ilu jeszcze musi ponadgryzać, żeby gremialnie stwierdzić, że skorupa jest jeszcze niezdatna do spożycia? Może bezzębna rada starszych coś zaradzi?
Przykre, że nie potrafią wywnioskować, że owoc Cocacoli może być jeszcze niedojrzały... Ilu jeszcze musi ponadgryzać, żeby gremialnie stwierdzić, że skorupa jest jeszcze niezdatna do spożycia? Może bezzębna rada starszych coś zaradzi?
K🤬a nie wierze w to że nie wiedzą co to coca cola..... Coca cole piją nawet indianie w Amazonce i to k🤬a w takich miejscach gdzie serio diabeł mówi dobranoc
Bo te drugie małpy nie miały instrukcji xD
Anyway pierwszy filmik sweet
Anyway pierwszy filmik sweet

smc napisał/a:
Małpa jest inżynierem...
Ci poniżej to w takim razie lekarze?

Czyli najpierw byli murzyni którzy zatrzymali się w ewolucji po nich małpy i dopiero istoty myślące czyli biała rasa
Teraz wiemy dlaczego rdzenni mieszkańcy Afryki kopulują z małpami. Chcą w ten sposób wprowadzić do puli genów swojej rasy odrobine sprytu i inteligencji. Myślą biedaczki że posiądą ja od małp. Póki co udało się pozyskać ta drogą jedynie kilka chorób, w tym AIDS.
silwerbalk napisał/a:
K🤬a nie wierze w to że nie wiedzą co to coca cola..... Coca cole piją nawet indianie w Amazonce i to k🤬a w takich miejscach gdzie serio diabeł mówi dobranoc
Po wodą?
Ci z tą butlą kokakoli to jak twoja stara, gdy 12 lat temu powiedziała ci, żebyś włączył jej
fejsbuka, bo rozmawiała z Grażynką i ta powiedziała, że Seba [jej syn] wrzucił zdjęcia
małego Brajanka na swojego fejsbuka. Przypomnijcie sobie tępy ryj swojej starej, gdy
porzeklikaliście już 100 zdjęć Brajanka i już wam się nie chce, więc niech kochana
mamusia sama teraz...
Kto wie, że tradycyjne wartości, czyli rodzina, są najważniejsze i kocha swoją mamę,
ten patrzy z wyrozumiałością na tych biednych ludzi nie mogących poradzić sobie
z głupią butelką. Tylko lewaki się tu mogą śmiać!!!!1
fejsbuka, bo rozmawiała z Grażynką i ta powiedziała, że Seba [jej syn] wrzucił zdjęcia
małego Brajanka na swojego fejsbuka. Przypomnijcie sobie tępy ryj swojej starej, gdy
porzeklikaliście już 100 zdjęć Brajanka i już wam się nie chce, więc niech kochana
mamusia sama teraz...
Kto wie, że tradycyjne wartości, czyli rodzina, są najważniejsze i kocha swoją mamę,
ten patrzy z wyrozumiałością na tych biednych ludzi nie mogących poradzić sobie
z głupią butelką. Tylko lewaki się tu mogą śmiać!!!!1
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie