Niektórzy już mogą się cieszyć nową konsolą xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jestem ciekaw jak ta baba z takim kutasem wytrzymuje , nie wiem czy to jego matka czy ktokolwiek inny, ale już dawno bym go wyjebał z domu na jej miejscu.
beke bym miał jakby odpalając PS4 okazało się że ... nie działa !!
Ale by się świniak zapłakał
buehehe
Ale by się świniak zapłakał
buehehe
Mam nadzieje, że zdajecie sobie sprawę ,iż ten gostek robi te filmiki dla beki
I właśnie przed tym Łukaszenka broni swój naród... Przed zepsuciem.
Zasrany, pierdolony, 250kg grubas. Trzydzieści lat temu, gdy nie było youtube i nikt nie miał możliwości zbijania kasy na rażących ludzi z IQ>110 filmach, takie coś poddano by przymusowej, pierdolonej eutanazji, bądź przymuszono do samobójstwa. Gość i tak umrze na miażdżycę przed 40. Nie jest zajebistym typkiem, jest zasranym popaprańcem. Wkurwiają mnie tacy ludzie, to jeden sort z reality show, programami typu Top Model i Pudelkiem, to uwydatnienie tego do czego zmierzamy, ja pierdole. W skrócie: jak wszystko w tych czasach... to czyste zatracenie wartości samego siebie.
Przepraszam, ale nie mam szacunku ani do systemu, lansu, polityków, sprzedajnych kurew i w ogóle tych czasów ani do tego pojebanego, grubego chuja.
Przepraszam, ale nie mam szacunku ani do systemu, lansu, polityków, sprzedajnych kurew i w ogóle tych czasów ani do tego pojebanego, grubego chuja.
@lepik spasł się jak jebany Tucznik też dla beki co??
Najlepsze by było jakby w Pudełku zamiast konsoli była kartka z napisem "NO PS4 FOR YOU, YOU FAT BASTARD" lub coś podobnego po podłączeniu konsoli pod TV
Daje tej kupie gówna 2 lata życia. Nie potrafię pojąć jak człowiek może doprowadzić się do takiego stanu i byś takim życiowym śmieciem. Sprawiedliwość świata: ludzie chorzy, którzy chcą korzystać z życia umierają młodo, a takie coś jak na filmie siedzie 24 h na dobe i wpierdala bez opamiętania.
kobe89 napisał/a:
jebany bieżnie ma w domu a taki gruby,jak ja bym miał takie cacko w domu to kaloryfer zrobiłby się w pół roku
Kaloryfer na bieżni chcesz robić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów