Niektórzy już mogą się cieszyć nową konsolą xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Świniak produkuje podobne filmy na kilogramy, robi na takich oburzonych zjebach jak wy kasę.
Najwyraźniej uznał że i tak już przegrał w życie więc został internetowym pajacem i zarabia bez wychodzenia z domu.
Najwyraźniej uznał że i tak już przegrał w życie więc został internetowym pajacem i zarabia bez wychodzenia z domu.
Jebany jak śeplemi.
Grubas z wadą wymowy, ale żonę ma. Szkoda, że jej nie pokazali na filmie, czy też taka urodziwa
Kurwa filmik z jakimś jebanym oblechem ma tyle piw, a film na którym palą pierdoloną tęczę pedałów ma mniej? Zjebało Was kurwa?
Gość nazywa się Francis jeśli mnie pamięć nie myli. Swoją drogą zabawne jak gimnazjaliści wyzywają człowieka od życiowego nieudacznika
smutne jest to, że obejrzałem.
W rzeczywistości on nie sepleni i jest (oprócz tego, że waży pół tony) normalny. Tak odpierdala na potrzeby kanału. Nawet jest zaręczony.
Co nie zmienia faktu, że jest jebanym ohydnym grubasem.
Co nie zmienia faktu, że jest jebanym ohydnym grubasem.
Góra miesiąc i będzie niczym grecki bóg!
PS. Kobietka, po głosiku wnioskując, musi być całkiem...
I wy tak we wszytko co zobaczycie w internecie wierzycie? Bo najłatwiej jest zmieszać z gównem ludzi, o których nic się nie wie, co?
A więc wiedzcie, że TO JEST TYLKO KABARET! Parodia, postać wymyślona dla jaj. Ten koleś miał bardzo smutne i przejebane życie już od najmłodszych lat. Mimo to jakoś się poukładał, zdobył wykształcenie, ma żonę, zarabia na siebie i walczy z otyłością. Zobaczcie to. Film, w którym opowiada swoją historie, nie jako Francis, tylko jako on sam:
Angielski wymagany, ale nie jakiś specjalnie trudny.
Zastanówcie się chwilę, zanim kogoś zaszufladkujecie.
A więc wiedzcie, że TO JEST TYLKO KABARET! Parodia, postać wymyślona dla jaj. Ten koleś miał bardzo smutne i przejebane życie już od najmłodszych lat. Mimo to jakoś się poukładał, zdobył wykształcenie, ma żonę, zarabia na siebie i walczy z otyłością. Zobaczcie to. Film, w którym opowiada swoją historie, nie jako Francis, tylko jako on sam:
Angielski wymagany, ale nie jakiś specjalnie trudny.
Zastanówcie się chwilę, zanim kogoś zaszufladkujecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów