📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i później żarli te kiełbasyz tymi oparami od benzyny. Co za debile kurwa.
Mama nie mówiła żeby się nie bawić ogniem?
markop4321 napisał/a:
Opary benzyny szybko się ulatniająi później żarli te kiełbasyz tymi oparami od benzyny. Co za debile kurwa.
Kto mógł to przewidzieć?
Widzę, że ludzie nie znają się w ogóle na chemii. "O benzyna, przysunę ryja żeby wiatr jej nie zgasił". Drugi mundry z Polski, Sadol zmartwiony oparami. Oni tego grilla palą czy rozpalają benzyną? Przy takiej ilości po kilkunastu sekundach obecność benzyny jako czynnika zapłonowego będzie nie do wykrycia nawet dla specjalisty a i sadisticowi eksperci będą mieli problemy.
Bila napisał/a:
Dla reszty koniobijcy,co nawet grilla bez benzyny rozpalić nie potrafią.
No szkoda, że tam jeszcze nie dorzucił żyrafy z origami >.> wystarczy kostka białej podpałki i suszarka, 5 min i masz cały węgiel rozżarzony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów