Pijana kobieta wpada w poślizg, zahacza o samochód i wpada do przejścia podziemnego. Wszystko nagrała kamera monitoringu miejskiego.
Na nagraniu widać całe zdarzenie. Rozpędzony mercedes ścina sygnalizator, przebija się przez betonowe kwietniki, wyłamuje barierkę i spada do przejścia.
Nocny wypadek
Do wypadku doszło około godziny 2.30. Jak informuje policja, kierująca mercedesem kobieta była nietrzeźwa. Miała promil alkoholu w organizmie.
Samochód, przy użyciu specjalistycznego dźwigu, wyciągnęli strażacy.
Do godziny 9. Na rondzie Dmowskiego nie działały uszkodzone światła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Wyszła z kuchni i już dramat.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciała wjechać do przejścia podziemnego, bo zamarzył się jej bezkolizyjny przejazd.
Cytat:
Do godziny 9. Na rondzie Dmowskiego nie działały uszkodzone światła.
światła na rondzie zaprzeczają samej idei ronda
dwa że ten dopisek to nie wiem po chuj, żeby już kogoś usprawiedliwiać?
kinektel napisał/a:
Bo warszawa to wiocha i cala Polska sie z niej smieje.
kultura wymaga, żebyś jako pierwszy pochwalił się z jakiej dziury piszesz.
Maderfakermen napisał/a:
kultura wymaga, żebyś jako pierwszy pochwalił się z jakiej dziury piszesz.
Pewnie z Sosnowca albo z pozostałej części trójkąta bermudzkiego w Polsce...
Jeszcze pizda szyberdach otworzyła, żeby strażacy alcantarę sobie pooglądali
to je warszawa tego nie pomalujesz...
W Bydgoszczy był dokładnie taki sam wypadek, jakieś pół roku temu.
mysle ze akurat tutaj alkohol niewiele zdzialal, starczy ze kierowca byla baba, sadzac po samochodzie typowa cipa z zawodu zona bogatego meza ktora nie ogarnia ze mozna naraz wciskac pedaly i krecic kierownica
Ładnie kurwa, tępa cipa, pewnie jakaś pani adwokat czy bizneswoman na stanowisku kierowniczym z wtykami w policji (zatrzymana nie pierwszy raz) powinna za WSZYŚCIUTKO zabulić z własnej kieszeni, a potem do męskiej celi na pół roku. Spokornieje.
Mogła kogoś zabić, samochód który wyminęła miał OGROMNE szczęście, z takim impetem szczątki kierowcy mogłyby służyć za nawóz do ogródka.
------
PS. Złota 44 wygląda zajebiście.
Mogła kogoś zabić, samochód który wyminęła miał OGROMNE szczęście, z takim impetem szczątki kierowcy mogłyby służyć za nawóz do ogródka.
------
PS. Złota 44 wygląda zajebiście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów