Ahh ta młodzież
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ta kurwa pewnie matke męczył i chodził z nią po wszystkich serwisach a jak już opwiedzieli żeby wywalić bo nie da się nic zrobić to dzieciak wziął sobie do zabawy
Dać mu 3310 i zobaczyć ile się będzie męczyć
Na chuj się tak napinacie? Czyżby zazdrość dupy ściskała? Filmik totalnie kretyński, dzieciak totalny debil, ale niektóre wasze komentarze wołają o pomstę do nieba...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Sadisticowe to by było jakby w tym pedalskim rage'u nie zawrócił przed ulicą i trafił na harda z xperią wprasowaną w twarz kołem jakiegoś minivana.
Pod ACTA z nim.
Pierwsza zbrodnia przeciw ACTA:
Antyreklama firmy, która wprowadziła na rynek Xperie
Druga zbrodnia, przeciw ACTA:
Wulgarność
Trzecia zbrodnia, przeciw ACTA:
Zapewne chciał zgrać nielegalną empetrójkę ściągniętą z internetu (czyli kradzież).
Pierwsza zbrodnia przeciw ACTA:
Antyreklama firmy, która wprowadziła na rynek Xperie
Druga zbrodnia, przeciw ACTA:
Wulgarność
Trzecia zbrodnia, przeciw ACTA:
Zapewne chciał zgrać nielegalną empetrójkę ściągniętą z internetu (czyli kradzież).
dzieciak ma 10 lat, przecież to etap klocków lego, gj joe`ów i pokemonów
struny głosowe nie wykształcone więc co ma nie piszczeć
zjebki dla rodziców za wychowanie
chociaż
coś mi fake`iem zalatuje
struny głosowe nie wykształcone więc co ma nie piszczeć
zjebki dla rodziców za wychowanie
chociaż
coś mi fake`iem zalatuje
Na miejscu twoich starych to tak bym ci wjebał żeby ci się oranżada z przedszkola odbiła , a telefon to bym ci dał ale taki stacjonarny . Słuchawą po tym pustym łbie bym cię napierdalał a kabel zawinął wokół szyi i tak zacisnął żebyś się zesrał mała KURWO mam nadzieję że twoi starzy to obejrzą i zastosują się do mojego komentarza
A wszystko to przez mgłę w Smoleńsku
A wszystko to przez mgłę w Smoleńsku
Gnojek pójdzie na swoje i jak dostanie 900 złoty na rękę to se będzie mógł na takie telefony popatrzeć w salonie GSM z za szyby. Kurwa, co takie bezstresowe wychowanie robi z dzieci...
PS: lolshock.com/
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów