Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Ja kiedyś jak rozjechałem kota, to się natychmiast zatrzymałem. Okazało się, że zderzak cały, spojrzałem 50m za siebie na kota. Jakiś połamany leżał i ogonem jak woltomierz napie**alał góra-dół. Pomyślalem: dobiłbym Cię, ale zdychaj sk***ielu za głupotę.
Pozdrawiam animalsów
stary podobnie myslalem jak twoja matka zasnela pijana- mysle zaloze kapote na fajfusa, ale ze ona zalana w opor to mysle a wezme cie bez za glupote.
ps. nie masz synu na rano szkoły?
stary podobnie myslalem jak twoja matka zasnela pijana- mysle zaloze kapote na fajfusa, ale ze ona zalana w opor to mysle a wezme cie bez za glupote.
ps. nie masz synu na rano szkoły?
Pierdolisz bo gej jesteś
Niepodważalny dowód, że koty są mądrzejsze od psów. Kotom zdarza się wpaść pod koła rozpędzonego auta (podobnie jak ludziom), ale nie widziałem nigdy żeby kot wlazł pod stojący pojazd i dał się przejechać, gdy ten rusza
Za to potrafi wyczekać do ostatniej chwili na poboczu, po czym tuż przed autem zapierdala na drugą stronę jezdni.
Pierdolisz bo gej jesteś
oj synu to że cie czasem w kape zrobię czy podam ci do dzioba to gej od razu mówisz...
@up
Ja kiedyś jak rozjechałem kota, to się natychmiast zatrzymałem. Okazało się, że zderzak cały, spojrzałem 50m za siebie na kota. Jakiś połamany leżał i ogonem jak woltomierz napierdalał góra-dół. Pomyślalem: dobiłbym Cię, ale zdychaj skurwielu za głupotę.
Pozdrawiam animalsów
To ty powinieneś zdychać za bycie zjebem. Rozumiem, rojeżdżanie dresów, moherów, księży, gimbusów, ale nie kurwa zwierząt. To ciebie powinno się rozjechać, na co, prawdę powiedziawszy, liczę. Nie lubię takich skurwysynów, którym przeszkadzają zwierzęta.
To ty powinieneś zdychać za bycie zjebem. Rozumiem, rojeżdżanie dresów, moherów, księży, gimbusów, ale nie kurwa zwierząt. To ciebie powinno się rozjechać, na co, prawdę powiedziawszy, liczę. Nie lubię takich skurwysynów, którym przeszkadzają zwierzęta.
To co miałem zrobić? Do rowu skręcić, bo na hamowanie za późno? Jak będziesz stała na poboczu i wybiegnie kot 10m przed samochodem to trzymaj transparent to w Ciebie przypierdole tępa dzido. Zawsze wiedziałem, że zieloni i animalsi są popierdoleni ale, żeby aż tak? Kurwa mać... Ile ludzi zginęło przez to bo głupi pies wybiegł na drogę, a człowiek odruchowo omija. Lepiej zapierdolić w kota czy psa niż samemu sobie krzywdę zrobić.
Pierdol się
u mnie na wsi to typ chciał raz krowe skodą rozjechać ale mu nie wyszło
Skoda nie odpaliła czy się nie rozpędził?
Niepodważalny dowód, że koty są mądrzejsze od psów. Kotom zdarza się wpaść pod koła rozpędzonego auta (podobnie jak ludziom), ale nie widziałem nigdy żeby kot wlazł pod stojący pojazd i dał się przejechać, gdy ten rusza
To nigdy nie byłeś na jakimkolwiek osiedlu zimą? gdzie po zaparkowania auta wpiedala ci się pod auto stado kotów (zapewne żeby się ogrzać na silniku)?
Nie raz myłem silnik z powyrywanych kocich łap i ogonów.
A przy drogach więcej ścierwa kociego niż psiego leży więc faktycznie koty są mądre w chuj, cud że na polibudzie nie wykładają.
PS1.: Filmik spoko zaraz klikam Piwo
PS2.: Bongman jak zawsze w formie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów