Rozpoczęcie Woodstocku z udziałem prezydentów Polski i Niemiec. Plus odważny koleś sfotografowany z dziewczyną obok nich.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@hycel
Biją brawo bo na Woodstocku są ludzie którzy się w ogóle nie przejmują polityka (chyba, że w zakresie głoszenia pięknych haseł wolnościowych i postulatów). Oni po prostu się ciesza z tego, że spotkali kogoś znanego, że będą mieli pamiątkę i miłe wspomnienia. Bo politycy i ich poglądy przemijają, ustroje się zmieniają a Woodstock wciąż trwa.
Biją brawo bo na Woodstocku są ludzie którzy się w ogóle nie przejmują polityka (chyba, że w zakresie głoszenia pięknych haseł wolnościowych i postulatów). Oni po prostu się ciesza z tego, że spotkali kogoś znanego, że będą mieli pamiątkę i miłe wspomnienia. Bo politycy i ich poglądy przemijają, ustroje się zmieniają a Woodstock wciąż trwa.
2:03 janosik appears
mam wrazenie ze wyzywajacy od platformiakow i gimnazjalistow sa jeszcze glupsi i juz nie wiedza jak dociac;]
hycel napisał/a:
No ale żeby tak bić brawa Komorowi-złodziejowi gdy ten mówi o przymusowych szczepieniach.
Wstyd! Myślałem, że na Woodstocku są bardziej rozumni ćpuni i menele, wstyd panowie.
Bo tam jest kurwa kulturka!
Coś mi nie gra. Byłem na Woodstocku i Bronek był na dużej scenie, więc co wy mi tu pokazujecie za film?
Gdzie sektorówka i samoloty?
Gdzie sektorówka i samoloty?
Keijiro napisał/a:
ale kurwa wazelina , a za tydzień 99% woodstocku i tak będzie jebać komora
Masz rację, 99%, ba nawet więcej, Woodsstokowiczanów ma głęboko gdzieś politykę. Osobiście uważam, że Woodstock powinien być miejscem antypolitycznym.
Ci ludzie co tam przyszli nie stanowili nawet 0,5% wszystkich ludzi, którzy przybyli tego roku na przystanek W, więc obrażanie ogółu ludzi jest bezpodstawne i po prostu głupie.
Dziękuję bardzo, oddaję głos Panu Prokuratorowi.
matttti0 napisał/a:
@hycel
Piękne i za razem prawdziwe słowa napisałeś.
Czytając te wszystkie komentarze typu '' brudstok " i innych konserwantów politycznych ustrojstw, chciałem pogratulować oto tej osobie, której wypowiedź cytuję wyżej. Twoja inteligencja przewyższa większość komentatorów lub zazdrosnych hejterów pod tym filmikiem, a nie wiem po co ta spina...
Poza tym Ci co byli wiedzą o co chodzi. A Ci którzy siedzą w domu, bo im matka nie pozwala pojechać dalej niż 10km od domu i nie dłużej niż 5h, mogą tylko pozazdrościć wspaniałego festiwalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów