📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa kto tak się wpierdala przed ciężarówki? Tylko samobójcy albo idioci więc wszystko git.
Jadąc za kiblami bo to sie pcha samo pod koła więc lepiej uważać.
Zaobserwowałem że wielu kiblaży ma coś nie tak z dupą w trakcie jazdy trą tymi dupami o siedzisko jak by owsiki mieli, a panie szczególnie młode syndrom pęknietego jeża czy nie można o siebie zadbać?
A może to pojazdy napedzane gazami i powodem tych dziwnych zachowań jest produkcja paliwa?
Zaobserwowałem że wielu kiblaży ma coś nie tak z dupą w trakcie jazdy trą tymi dupami o siedzisko jak by owsiki mieli, a panie szczególnie młode syndrom pęknietego jeża czy nie można o siebie zadbać?
A może to pojazdy napedzane gazami i powodem tych dziwnych zachowań jest produkcja paliwa?
kurwa czy wy jestescie slepi czy ogladamy jakies rozne filmy? przeciez ten zjeb z ciezarowki chcial przycwaniakowac i objechal ludzi ktorzy normalnie poruszali sie po ulicy i wpierdolil sie na chama w kolejke.
Wyprzedza na skrzyżowaniu pojazdy które skręcają tam gdzie on chce skręcić.
Jak widzicie jakiś pojebany wypadek z chin to wiadomo że za kierownicą siedzi taki chiński zjeb.
Jak widzicie jakiś pojebany wypadek z chin to wiadomo że za kierownicą siedzi taki chiński zjeb.
jak pryszcz
Nagranie z kabiny pokazuje ze kierowca jest z prawej stronie a na nagraniu z rozjechania widać kierowcę po lewej
Odwrócenie obrazu wyłącznie. Nie widziałeś nigdy kolego na filmikach np napisów w lustrzanym odbiciu?
Dokładnie. Pod prąd to nawet robi, osobówki z naprzeciwka nawet na niego najeżdżają na krzyżówce.
Rorszark napisał/a:
Nagranie z kabiny pokazuje ze kierowca jest z prawej stronie a na nagraniu z rozjechania widać kierowcę po lewej
IOI napisał/a:
kurwa czy wy jestescie slepi czy ogladamy jakies rozne filmy? przeciez ten zjeb z ciezarowki chcial przycwaniakowac i objechal ludzi ktorzy normalnie poruszali sie po ulicy i wpierdolil sie na chama w kolejke.
Dokładnie. Pod prąd to nawet robi, osobówki z naprzeciwka nawet na niego najeżdżają na krzyżówce.
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Odwrócenie obrazu wyłącznie. Nie widziałeś nigdy kolego na filmikach np napisów w lustrzanym odbiciu?
Widziałem odwrócenie obrazu, tylko przy ich piśmie ciężko było mi ogarnąć w która stronę jest obraz.
Dzięki za wyjaśnienie
Jebany kapiszon
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów