18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rozpuszczalnik
skillazz • 2012-12-31, 13:48
Ćpun do kumpla:
-Wąchałem se rozpuszczalnik. Woreczek foliowy a w środku nasączona wata... wdycham... wdycham, aż tu nagle jak nie pierdolnie mi woreczek... myślałem że pół garażu rozerwało, ale po chwili się ocknąłem i patrze, garaż cały, woreczek też
Zgłoś
r................k 2012-12-31, 15:24 2
hehehhe nierozumiem
Zgłoś
Admix 2012-12-31, 15:46 8
@up
GIMBUS DETECTED

Wąchał rozpuszczalnik i poczuł efekt, jebło mu na banie, a on myślał że rozpuszczalnik wybuchł.
Zgłoś
z................o 2012-12-31, 16:11 138
@ up
gratulacje, mamy eksperta
Zgłoś
K................k 2013-01-01, 12:43 6
ćpuny jebane
Zgłoś
Nimr0d 2013-01-01, 13:00 18
Nigdy nie rozumiałem jak można ćpać kleje, benzyne, rozpuszczalniki. Później takie zjechane umysły siadają na swój tron obrotowy i wklejają pierdoły typu "GIMBUS DETECTED" bo sami nie są w stanie wymyślić oryginalnego pocisku.
Zgłoś
stiff88 2013-01-01, 13:04 6
@up ale Ty pierdolisz :]
Zgłoś
mestrem 2013-01-01, 13:18 1
Mama wie że ćpiesz?
Zgłoś
lp_qwerty 2013-01-01, 13:21 2
@admix

umrzyj...
Zgłoś
�................a 2013-01-01, 13:24 37
Tak chujowo komentujecie ,że aż się wyloguję na jakiś czas.
Zgłoś
camson 2013-01-01, 22:44 1
Jak bardzo trzeba być z miekkiej, by się nawalić jakimkolwiek zapachem?!

nie tyczy benzyny i zapachu cpn-u
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów