📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A pies sobie pewnie myśli: 'i wyjdź z nią na miasto.... ja pierdole jak wiocha...'
benykuleczka84 napisał/a:
A pies sobie pewnie myśli: 'i wyjdź z nią na miasto.... ja pierdole jak wiocha...'
Pierdolisz, spoko babcia.
KrisCFC napisał/a:
Pierdolisz, spoko babcia.
Przecież nie mówię, że nie
Co jak co, ale oboje rozjebali. Pierwszy raz słyszę tak dobry beat i to bez żadnych samplerów, czy innych chujów. W życiu trzeba się bawić.
ona tańczy dla mnie!
Zaklinacz emerytek
Pewnie później zaruchał
jakby ją zus okradał całe życie to by nie była taka zadowolona
musiałem
musiałem
Dobra, to teraz sobie policzcie. Ta kobieta ma na moje oko jakieś 65 lat. Muzyka electro zaczęła się na początku lat 80., czyli troszkę ponad 30 lat temu. Myślicie, że wtedy nie miała fanów w wieku 35 lat? Że ludzie jej nie odkrywali? Że się przy niej nie bawili? A co z disco? Przecież ono zaistniało jeszcze wcześniej. Dla mnie nie ma w tym nic niezwykłego Super babcia Sam bym taką chciał mieć.
@GENAS
youtu.be/29zwf0mwB5k?t=990
On chyba zapoczątkował użycie harmonijki w beatboxie.
@GENAS
youtu.be/29zwf0mwB5k?t=990
On chyba zapoczątkował użycie harmonijki w beatboxie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów