📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gagarin XXI wieku. Ale żeby bez skafandra? Ach te cięcia budżetowe
To na Ukrainie tak jebło ? z tego miasta Chmielnickie czy jakoś tak nagranie pochodzi ?
Jebnolo jak codziennie na Ukrainie
usni napisał/a:
To na Ukrainie tak jebło ? z tego miasta Chmielnickie czy jakoś tak nagranie pochodzi ?
Nie, nagranie wybuchu z Chmielnickiego zamieścił POLTERGAIST w temacie 'Inwazja na Ukrainę' i tutaj prośba do niego żeby zamieścił to nagranie także tutaj.
Był to najlepiej nakręcony i nietypowy wybuch jaki widziałem i chciałbym sobie go dodać do ulubionych, a tam nie można. Jak to czytasz Poltergaist to dawaj to wideo tutaj
To nie kierowca, być może kawałek cysterny. Za wolno opada. Przy takiej eksplozji ciało rozpadło się pewnie na atomy.
Gitrix napisał/a:
To nie kierowca, być może kawałek cysterny. Za wolno opada. Przy takiej eksplozji ciało rozpadło się pewnie na atomy.
Tez tak pomyślałem na początku, ale później pomyślałem, że on wcale nie musiał spadać w dół tylko po łuku w stronę nagrywającego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów