📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale by dziedek sobie pomacal Chinkę. Od razu by odżył z kilkadziesiąt lat.
Jaki partyzant
desantował parę mend swojego chowu na nowego żywiciela
Te kitajce cipskookie to są jakieś zwierzęciałe skurwysyny. Jak spotkam takiego to ni chuja nie spuszcze go z oczu bo za plecami ci ciućmok napluje.
Co za pojeby na tym świecie
Czy ktoś zdrowy na umyśle może podejrzewać, że ktoś inny bez grymasu wyrywa i rozrzuca w metro łoniaki?? Jakby to robił rzeczywiście to musiałby kiedyś spróbować te łoniaki wyrwać i stwierdzić, że to nie boli (jego). Ma z 70 lat więc duża szansa że robi to od dawna. Przy tak bezbolesnej depilacji już od lat byłby łysy po pięty. Chyba, że mu odrastają w tempie 1 cm dziennie...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów