Pewna pasażerka, aby umilić lot, postanowiła rozpylić olejki eteryczne o zapachu kutra rybackiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żadne rozsiewanie. Po prostu poszedł ciperyskop w górę i szuka kogoś, kto zrobi jej pełne zanurzenie.
Ależ tam musi jebać......
I że nikt głupiej cipy nie zjebał.
Gówno mnie obchodzi co ludzie robią w zaciszu domowym, ale publicznie w samolocie.....
I że nikt głupiej cipy nie zjebał.
Gówno mnie obchodzi co ludzie robią w zaciszu domowym, ale publicznie w samolocie.....
PS6 napisał/a:
Mogła wystawić za okno. Szybciej by wyschło
No nie wiem, gacie jeszcze by do silnika samolotu wciągnęło i co, awaria w skutek gaci?
oj glupole... przeciez to mogly byc majty z bagau podrecznego, mogla je zalac woda czy cos no ale nawet jesli to takich majtasow nie powinna suszyc przy tym wywietrzniku. Pozatym takie wywietrzniki to dmuchaja slabiutko... Jesli to lot kilku godzinny to moze wysuszy
Kobiety często mają problem z nietrzymaniem moczu. A ta laska nawet zgrabna się wydaję , włosy też ładne. Bardzo ruchalna. Approved.
Gamonn1 napisał/a:
Kobiety często mają problem z nietrzymaniem moczu. A ta laska nawet zgrabna się wydaję , włosy też ładne. Bardzo ruchalna. Approved.
Oj też tak z tyłu kilka razy oceniłem na solidne 8, a jak się odwróciła... ostrzegam
Dziecięce majtki pewnie wyprała w zlewie gorzej z tym co zostało na siedzeniu . Ale co prawda po lipa tak suszyć
Jesteście zwykle stuleje xd. To już nie można się brzydzić czegoś dotknąć ? Ile ludzie tam przelatuje?
A może jej po prostu nie zdążyły wyschnąć, a miała obecnie *nieświeże* wiesz jak nie wiesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów