📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I po chuj to dajesz skoro najważniejszym tematem na świecie jest brak demokracji w Polsce...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
istni snajperzy. Z 2m wyjebal caly magazynek co by przypadkiem pierwsza nie trafil
Jezus był lewakiem.
widać, że nie oszczędzają amunicji.. w końcu to amerykańscy podatnicy za to płacą a amerykańscy banksterzy na tej wojnie zarabiają.
I po chuj to dajesz skoro najważniejszym tematem na świecie jest brak demokracji w Polsce...
Żeby pokazać, że z Naszym Państwem wszystko jest jak najbardziej ok. No może nie do końca, ale tragedii nie ma...
Tak mi dopomóż Bóg."
jestem rozczarowany - ISISy ich palą, ucinają łby, rozwalają z granatnika, z działek, wysadzają materiałami wybuchowymi ... a Irakijczycy do nich z sercem na dłoni - jak ludzi ... normalnie strzelają :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów