ile przyszłych bajtów odeszło po tej egzekucji w niebyt..
a nie sorry.. widać jak czerwona kruwa wstała w ostatnich sekundach i dalej będzie zaśmiecać internet swoimi nic nie wartymi przemyśleniami.. albo żyć nic nie wartymi przemyśleniami innych kruew..
Która apteka otwarta w sobotę wieczorem?
Spotted: Manaus
Która apteka otwarta w sobotę wieczorem?
Zwłaszcza apteki zamknięte w weekendy to skrajne kurewstwo. Ale oczywiście Długopis zniesienie zawetuje.
Mnie to zastanawia. Na chuj oni siedzą na tych krzesłach przed chałupami? I to jeszcze plecami do ulicy, bez karabinów?
Ma to swoj urok. Malo jest kafejek w slumsach a poludniowcy bardzo socjalni sa....tylko niezbyt ogarnieci.
największe wrażenie na mnie wywarł ekran komórki dziewczyny w czerwonym w 19 s. śmiertelnie ukazujący się pod taboretem.. znak naszych czasów i taka rozkmina.. jaki post był pisany? a może czytany? a może jakiś blog czy vlog..
ile przyszłych bajtów odeszło po tej egzekucji w niebyt..
a nie sorry.. widać jak czerwona kruwa wstała w ostatnich sekundach i dalej będzie zaśmiecać internet swoimi nic nie wartymi przemyśleniami.. albo żyć nic nie wartymi przemyśleniami innych kruew..
Niezłe pierdolenie i tupet jak na to, że sam zaśmiecasz internet jakimiś projekcjami z dupy XD
Niezłe pierdolenie i tupet jak na to, że sam zaśmiecasz internet jakimiś projekcjami z dupy XD
a ty to kruwa oaza elokwencji i prawd objawionych..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów