Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież widać komu służysz, ucałuj putina od mnie
No i chuj, dzięki takim tłukom jak ten tutaj Putin wychodzi na człowieka
przecież widać komu służysz, ucałuj putina od mnie
Co prawda jebać kacapów, ale... jak dla mnie przegiąłeś, widać, że nie masz dzieci
Co prawda jebać kacapów, ale... jak dla mnie przegiąłeś, widać, że nie masz dzieci
A nie uważasz że ta mała jak podrośnie, to wysra kolejne małe kacapy? Trochę konsekwencji, bo jeszcze wyjdziesz na normalnego człowieka fajnoupapolaczku
Południowo-wschodni, chyba że potomków Polaków nazywasz Mongołami.
Miałem na myśli tych od strony Mołdawii i Rumuni. Ale masz rację południowy wschód to samo.
od początku kibicuję i bedę, ukrainie.
putina jebałbym prądem bez wytchnienia, bo to tchórzliwa bandycka kurwa.
ale heheszki z takiej akcji, tylko dlatego że to ruskie dziecko??
a taki dzban, z braku argumentu, odpisze ci żeś ruska onuca.
jebane piwniczaki bez zycia(i rozumu). xD
Mówią że tam bieda... a smalcu mnóstwo tam biega.
Ty to chyba lubryfikujesz się psim smalcem, co ?
I w tzw. Polsce właściwej mamy np. Lipków. Przybyli do nas ewakuując się przed jakąś bzdurną wojną, ale jak było trzeba to bronili Rzeczypospolitej i w boju dzielnie stawali. Ogólnie, wzorcowi obywatele. Większość się od tego czasu przechrzciła i wymieszała z rodowitymi polakami, ale garstka wciąż trzyma się starych zwyczajów.Tych ukraińców z południa i południowego zachodu nie nazwałbym do końca białymi. Całe wieki wpływów tatarskich, osmańskich a nawet mongolskich zostawiły ślady upośledzenia na mordach i kruczoczarne włosy. Oczywiście to nie to samo co postsowieckie multi kulti np. w Moskwie.
Mam taką znajomą Ulyanę , bużka okrągła, oczy lekko skośne a włosy i oczy czarne jak wyngiel. Dobra dupa btw. cycek i wszystko n miejscu.
Podobnie tatarzy krymscy. Lud zasługujący na szacunek, i mający od wieków ciągłe problemy z kacapami. Ukraińcy traktowali ich jak ludzi, tak więc tatarzy krymscy mają prawie stoprocentowe poparcie dla Ukrainy. Zaś większość ludów tureckich na szacunek ogólnie nie zasługuje: patrz na taką Turcję czy Azerbejdżan: banda faszystów która popełniała i wciąż popełnia ludobójstwo za ludobójstwem.
Tak więc, nie widzę czemu miszlingi dwóch porządnych narodów (ukraińców i krymtatarów) mieliby porządni nie być.
A owej Ulyanie postaw ode mnie piwko, zdjęcie cycka mile widziane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów