To samo na ukrainie, Byłem 5 lat temu na wycieczce we Lwowie. Piękne polskie miasto. Ale najbardziej zszokowały mnie watahy bezpańskich kundli. U nich to norma. Czy u rusków czy ukrów, problem z bezpańskimi psami taki sam. Zresztą to i to kacapy, więc nie ma żadnej różnicy.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.To samo na ukrainie, Byłem 5 lat temu na wycieczce we Lwowie. Piękne polskie miasto. Ale najbardziej zszokowały mnie watahy bezpańskich kundli. U nich to norma. Czy u rusków czy ukrów, problem z bezpańskimi psami taki sam. Zresztą to i to kacapy, więc nie ma żadnej różnicy.
Różnica misiu jest i to znacząca. Jest taka, że ukraincy są biali, a w Rosji masz sporą domieszką Azjatów.
A biali ludzie to rasa obecnie atakowana na różne sposoby. I ja tam wcale nie cieszę się z tego, że się ruskie z ukrami wykrwawiają.
Nie, gdy mamy tak wielu cennych imigrantów w Europie.
Różnica misiu jest i to znacząca. Jest taka, że ukraincy są biali, a w Rosji masz sporą domieszką Azjatów.
A biali ludzie to rasa obecnie atakowana na różne sposoby. I ja tam wcale nie cieszę się z tego, że się ruskie z ukrami wykrwawiają.
Nie, gdy mamy tak wielu cennych imigrantów w Europie.
Tych ukraińców z południa i południowego zachodu nie nazwałbym do końca białymi. Całe wieki wpływów tatarskich, osmańskich a nawet mongolskich zostawiły ślady upośledzenia na mordach i kruczoczarne włosy. Oczywiście to nie to samo co postsowieckie multi kulti np. w Moskwie.
Mam taką znajomą Ulyanę , bużka okrągła, oczy lekko skośne a włosy i oczy czarne jak wyngiel. Dobra dupa btw. cycek i wszystko n miejscu.
Tych ukraińców z południa i południowego zachodu nie nazwałbym do końca białymi. Całe wieki wpływów tatarskich, osmańskich a nawet mongolskich zostawiły ślady upośledzenia na mordach i kruczoczarne włosy. Oczywiście to nie to samo co postsowieckie multi kulti np. w Moskwie.
Mam taką znajomą Ulyanę , bużka okrągła, oczy lekko skośne a włosy i oczy czarne jak wyngiel. Dobra dupa btw. cycek i wszystko n miejscu.
Południowo-wschodni, chyba że potomków Polaków nazywasz Mongołami.
To samo na ukrainie, Byłem 5 lat temu na wycieczce we Lwowie. Piękne polskie miasto. Ale najbardziej zszokowały mnie watahy bezpańskich kundli. U nich to norma. Czy u rusków czy ukrów, problem z bezpańskimi psami taki sam. Zresztą to i to kacapy, więc nie ma żadnej różnicy.
kurwa a przypominasz sobie jak u nas było przed wstapieniem do UE? Bezpańskie psy wszędzie były. Nie mówię, że to głównie zasługa UE, ale po prostu postępu cywilizacji. U nich jest średnio 20 lat do tyłu więc ogarną się w 2040
U nich jest średnio 20 lat do tyłu więc ogarną się w 2040
W 2040 to u nas będą znowu latać watahy psów, ale dojdą do tego jeszcze watahy murzynków i tęczowych mutantów
nie zasługujesz nawet by ci napluć w ryj, piwniczaku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów