📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech nie zapomni tylko zapić ten wysiłek kilkoma litrami coli
wydaje mi się ze taki gruby wieprz to i z matiza tez wysiadałby 10 minut...
tłuste tępe ścierwo, oby zdechł
To nie rozterki właścicieli BMW a jedynie grubasów serdeli nie mogących samemu wyjść z samochodu. Takich kalek jak ja..... jeszcze 5 miesięcy temu. Na dziś schudłem 15 kilo, rzuciłem fajki i czuje się o niebo lepiej. A z takiej bryki wyskakiwałbym w dwie sekundy, o ile na taką było by mnie stać.
Pierdolony grubas srajacy hajsem.
Masz hajs
Masz czas
Masz możliwości
Masz wplywy
A wpierdalasz smieciowe zaecie
Masz hajs
Masz czas
Masz możliwości
Masz wplywy
A wpierdalasz smieciowe zaecie
Kiedyś narzekałem na swoje geny, ale odkryłem, że moje geny strasznie nie lubią sportu. Ze 120kg i cyców do pępka schudłem do 90kg budując dodatkowo trochę mięśni. Polecam ruszyć dupska
taką świnie to sie widlakiem wozi , a jak widlak nie daje rady to dzwig się zamawia
uśpić chuja.
Nie to, żeby wieprz budził moją sympatię, ale nienawiść na poziomie Świąt Bożego Narodzenia (tylko żeby się kuźniar nie podniecił i nie opublikował kolejnego samokrytycznego filmiku "o hejcie")
Grubasowi tyle można przyznać, że dał się wyśmiać przez kumpli i opublikować klip.
Grubasowi tyle można przyznać, że dał się wyśmiać przez kumpli i opublikować klip.
w naszej parafii jest ksiądz który tak wysiada ze swojego vw. Beka jest gdy na kolędę podjedzie ktoś po niego matizem. Podobno kiedyś odmówił małego fiata i kazał przyjechać polonezem komuś z wioski
o kurwa,z komentarzy to same arnoldy a reszta szwarcenegery
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów