prawie jak w NHL
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bić kogoś w kask haha
Mógł byś być ubrany nawet w stary skafander do nurkowania ale jak byś mnie wkurwił i tak bym ci zajebał.
Cytat:
Mógł byś być ubrany nawet w stary skafander do nurkowania ale jak byś mnie wkurwił i tak bym ci zajebał.
Dobra, to idziemy a solo, ja w starym skafandrze do nurkowania, albo zbroi średniowiecznej, a ty w samych bokserkach
Mogę wziąć miecz albo harpun na wieloryby?
Cytat:
i złamał rękę?
Skończcie te pierdolenie, bo ja i tak bym rozjebał was w chuj wszystkich
Co to za sport ?
Jeżdżą na motocyklach, nazywa się to bieg a czasem nawet rozgrywają mecz
Mózg rozjebany...
Jeżdżą na motocyklach, nazywa się to bieg a czasem nawet rozgrywają mecz
Mózg rozjebany...
nie wiem jak można się jarać jazdą w lewo czterech typów na motorach...
i te wielkie rozważania: "że miał świetną taktykę", "że nowy rozdział w historii"
że co kurwa?! jak można kogoś taktycznie załatwić skręcając w lewo? sport dla typów z brzuchem, którzy nie zliczą więcej niż do 4
i te wielkie rozważania: "że miał świetną taktykę", "że nowy rozdział w historii"
że co kurwa?! jak można kogoś taktycznie załatwić skręcając w lewo? sport dla typów z brzuchem, którzy nie zliczą więcej niż do 4
Siedzisz pewnie przed tv i oglądasz swoje "mecze" chuj tam wie czego...
Sport jak każdy inny i każdy jara się tym co lubi! Jak byś nazwał inaczej te 4 kółeczka? Bo ciekaw jestem bardzo?!
Siedzisz pewnie przed tv i oglądasz swoje "mecze" chuj tam wie czego...
Marcinie ja ze sportu uważam tylko leżenie worem do góry na czas i ewentualnie sztafetę 4x100 bez zagrychy.
to jest sport dla facetów z jajami a nie jak te cioty piłkarzyki.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Cytat:
to jest sport dla facetów z jajami a nie jak te cioty piłkarzyki.
a ja myślałem, że dla facetów z motocyklami
To jest jazda bokiem na motorze <- już zajebiste samo w sobie
Nie raz widać mocną walkę każda sekunda jest ważna no i przede wszystkim wymaga dobrej kondycji i ponad przeciętnych umiejętności. Jest to sport ekstremalny, kontuzjogenny. Tak jak @GUMOL można powiedzieć na każdy sport. Piłka nożna - kopanie piłeczki bieganie i symulowanie, siatkówka - odbijanie piłeczki i skakanie, koszykówka - rzucanie piłeczki etc.
Nie raz widać mocną walkę każda sekunda jest ważna no i przede wszystkim wymaga dobrej kondycji i ponad przeciętnych umiejętności. Jest to sport ekstremalny, kontuzjogenny. Tak jak @GUMOL można powiedzieć na każdy sport. Piłka nożna - kopanie piłeczki bieganie i symulowanie, siatkówka - odbijanie piłeczki i skakanie, koszykówka - rzucanie piłeczki etc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów