📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miles87 napisał/a:
Czego to pisiorski hejt nie wymyśli przed wyborami
Ja akurat jestem gdzieś w centrum z poglądami politycznymi, ale kurwa, ta baba nie dość że jest obleśna, paskudna to jeszcze pusta jak próżnia, a to tylko świadczy o jej wyborcach, jak ją znają (tyczy się obu stron barykady).
Miles87 napisał/a:
Wincyj darmowych pinindzy! Pińcyt plus na mojego bumbelka! Ehh...
Chciałem napusać to samo.
Niech się bawią. Chuj z nimi.
Miles87 napisał/a:
Hejt na pis, opozycja zadowolona, hejt na opozycje, opozycja pisory, pisiory !!!
Miles87 napisał/a:
Ja raczej był powiedział czego to POwskie kurwy nie wymyślą przed wyborami to wymyślili film pt "polityka" gdzie obrażają tylko PIS a na PO takie dobre było i jest
Hej, mam takie głupie pytanie. Na robienie memów z politykami taki jak ten nie ma czasami jakiego paragrafu?
alexandrus napisał/a:
Ja akurat jestem gdzieś w centrum z poglądami politycznymi, ale kurwa, ta baba nie dość że jest obleśna, paskudna to jeszcze pusta jak próżnia, a to tylko świadczy o jej wyborcach, jak ją znają (tyczy się obu stron barykady).
Świadczy o jej wyborcach powiadasz? A czyżby mnie coś ominęło i w Polsce zaczęły obowiązywać jednomandatowe okręgi wyborcze? Bo z tego co się orientuję to wciąż głosuje się na listy partyjne, na kształtowanie których wyborca wpływu nie ma. Miernoty które przepadły by z kretesem w "JOW'ach" są chronione dzięki obsadzaniu na pierwszych miejscach list wyborczych - niezależnie od partii. Ciekawe komu najmniej zależy na wprowadzeniu tego typu okręgów wyborczych?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów