Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsze jest to, że ci co piszą, że przeciętny czarnuch nie zna swojego starego (abstrahując od tego faktu), nie widzą swojej hipokryzji w poklaskiwaniu tego lewackiego urabiania.
Głębszą argumentację sobie daruję, bo i tak dość się podkładam pod debilne dyskusje. Dodam tylko, że śmieszy to zwłaszcza tych, którzy akurat znają swojego biologicznego dziadka. Taki modny komformizm.
Myslałem, ze Jezus był z Palestyny ale mniejsza o to. Oczywistym jest lewusie, ze wzór moralności nigdy nie będzie przeszkadzał dobrym ludziom, a jacyś syjoniści marksistowscy zawsze. A to ze ty myślisz, iż wszyscy zydzi są tacy sami, to tylko pokazuje jak popierdoleni jesteście w tym swoim rasistowskim amoku.
Co ty masz z tymi lewakami, lewusami? W każdej wypowiedzi to piszesz zupełnie bez związku z tematem. Jakaś trauma?
Myslałem, ze Jezus był z Palestyny ale mniejsza o to. Oczywistym jest lewusie, ze wzór moralności nigdy nie będzie przeszkadzał dobrym ludziom, a jacyś syjoniści marksistowscy zawsze. A to ze ty myślisz, iż wszyscy zydzi są tacy sami, to tylko pokazuje jak popierdoleni jesteście w tym swoim rasistowskim amoku.
A "wy" nie jesteście popierdoleni w tym swoim syjonistycznym amoku?
Kto nigdy nie zdradził niech pierwszy rzuci kamieniem
Chciałbym rzucić ale nie mogę;(, sprawiłeś mi smutek
No to źle myślałeś, był z Galilei. Palestyna to był obszar zajęty przez Filistynów, stąd pochodzi nazwa.
No to źle myślałeś, był z Galilei. Palestyna to był obszar zajęty przez Filistynów, stąd pochodzi nazwa.
Chuj mnie to obchodzi mężczyzno drugiej kategorii.
Świat próbował z kowchozami ale ostatecznie wyszło że podstawowa komora społeczna - rodzina jest jednak najlepszym środowiskiem do wychowania piskląt
Ale lewacy już stoją na rogu z poliamoria ( żydowska kasa już na to leci, choćby takiej kurwie:
chattingwithcandice.com/37-aella-monogamy-polyamory-and-sex-work/
Co o tym myśla sadole? Czy to żeby dzieci miało jasny i klarowny wzorzec męski będzie ważniejsze od uczucia sprawiedliwości, które kobieta dostanie wraz z nastaniem poliamorii, gdy nie trzeba będzie już przed dziećmi ukrywać że stary to 2x w miesiącu zwierz który najchętniej rzuciłby się na nastoletnia picz?
Czy to wtedy będzie piękny i prosty system?
Lewacka propaganda. Śmieszne w chuj.
Najlepsze jest to, że ci co piszą, że przeciętny czarnuch nie zna swojego starego (abstrahując od tego faktu), nie widzą swojej hipokryzji w poklaskiwaniu tego lewackiego urabiania.
Głębszą argumentację sobie daruję, bo i tak dość się podkładam pod debilne dyskusje. Dodam tylko, że śmieszy to zwłaszcza tych, którzy akurat znają swojego biologicznego dziadka. Taki modny komformizm.
na sadolu jest dużo spuścizny wyborczej, wychowanej na owsiaku i galopującym przez lata 80/90 antyklerykalizmie.
część może być zadaniowana jak na każdym polskim portalu, ale w tym wypadku, dałbym sobie rękę uciąć, że wiele z tych kont jest autentycznych i nawet nie trzeba im płacić. pożyteczni idioci - "jebać księży. jebac zakonnice, tfu katole, gdzie moje cztery piwerka po robocie, o kurwa ale mam dzis łapy ujebane smarem, o kurwa kiedyś to było"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów