📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
O kurwa...
A nie, muszę coś dodać bo mi usuną komentarz za lakoniczność, więc dodaję. Zmutowana Karamysz obostrzeń nie przestrzega gdyż siódma wieczerza zoczyła laguna na drzewie.
A tak poważnie, mnie nie przekonało.
P.S. Moja, patrzy przy komputerze co piszę więc cicho tam...
A nie, muszę coś dodać bo mi usuną komentarz za lakoniczność, więc dodaję. Zmutowana Karamysz obostrzeń nie przestrzega gdyż siódma wieczerza zoczyła laguna na drzewie.
krasnal_hałabała napisał/a:
O kurwa...
Piszesz prawą a lewa patrzy?
samopoczucie jest bardzo ważne!
Nie jestem lewakiem, zeby mnie żydzi z hollywood uczyli jak żyć. Lewactwo pustkę po Bogu wypełni Netflixem i codziennie będą słuchać kazania przed swoją domową kapliczką.
DzidaZawodnik napisał/a:
Nie jestem lewakiem, zeby mnie żydzi z hollywood uczyli jak żyć. Lewactwo pustkę po Bogu wypełni Netflixem i codziennie będą słuchać kazania przed swoją domową kapliczką.
Żyd z Hollywood to zły ale żyd z Izraela o imieniu jezus już Ci nie przeszkadza ale z Ciebie hipokryta
pazuzu napisał/a:
Żyd z Hollywood to zły ale żyd z Izraela o imieniu jezus już Ci nie przeszkadza ale z Ciebie hipokryta
Wyslijmy kogos do holywood niech zrobi z zydami to co zrobili z Jezusem - jak po 3 dniach zmartwychwstaną to nie powiem na nich zlego slowa.
co to robi na sadolu?
pazuzu napisał/a:
Myslałem, ze Jezus był z Palestyny ale mniejsza o to. Oczywistym jest lewusie, ze wzór moralności nigdy nie będzie przeszkadzał dobrym ludziom, a jacyś syjoniści marksistowscy zawsze. A to ze ty myślisz, iż wszyscy zydzi są tacy sami, to tylko pokazuje jak popierdoleni jesteście w tym swoim rasistowskim amoku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów