📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kumpel, na rowerku, po drugiej stronie ulicy obcina. Normalnie zoorganizowana akcja
A kumpel, na rowerku, po drugiej stronie ulicy obcina. Normalnie zoorganizowana akcja
Ten drugi daje znak tenu pierwszemu. Jedzie potem rowno z ta babka zeby zabojca wiedzial kogo ma odjebac. Pewnie drugi rowerzysta znal ofiare
-Dzień dobry, proszę panią, Kiler dostał zlecenie na panią.
-Zlecenie? Jak to zlecenie?
-Ma panią zabić. Dobranoc.
-Zlecenie? Jak to zlecenie?
-Ma panią zabić. Dobranoc.
To co, może jakaś ankieta?
A - skurwiła się z sąsiadem
B - skurwiła się ze znajomym z roboty
C - skurwiła się ze szwagrem
D - skurwiła się z jakimś alvaro z dyskoteki
A - skurwiła się z sąsiadem
B - skurwiła się ze znajomym z roboty
C - skurwiła się ze szwagrem
D - skurwiła się z jakimś alvaro z dyskoteki
ja bym rozjebał typa autem , przejechał bym go z 7 razy dla pewności ... miałbym frajde i jeszcze policja by podziękowała za pomoc
Cytat:
a bym rozjebał typa autem , przejechał bym go z 7 razy dla pewności ... miałbym frajde i jeszcze policja by podziękowała za pomoc
Ty by się zesrał ze strachu w zbroję. I tyle
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów