ptaqdeloco napisał/a:
Już wole Hitlerowskie Niemcy niż ue... tak btw. zastanawia mnie czemu ci którzy cały czas nadają na Rzesze że była be i fe ? Macie jakieś problemy z pochodzeniem i się boicie o siebie ? jak masz to wyp. do izraela czy do byłego związku ku.w ... a zapomniałem co autor na zasiłku pewnie ? co boisz się dawnego obowiązku pracy ? spokojnie, nie masz się czego bać, tylko oddychaj głęboko
Skoro wolisz Hitlerowskie Niemcy - te same które zakładały eksterminację Polaków, to raczej nie mamy o czym rozmawiać. Czego się boję? Skrajności - tego że dojdą znów do głosu (niezależnie z której strony). Do Izraela nie mam zamiaru jechać, bo ich nie lubię w związku z tym co robią m.in. w Palestynie. Używanie przez ciebie słów obraźliwych, jak i brak jakiejkolwiek wrażliwości na historię Polski pod okupacją Niemiecką świadczy niestety o twojej dość nikłej inteligencji co w jakiś sposób tłumaczy mi twojego posta. Jeśli zaś chodzi o zasiłek - to bardziej takie sfrustrowane jednostki twojego pokroju na ogół nie mają pracy. Ja akurat - i tu zapewne twój światopogląd legnie w gruzach - prowadzę z powodzeniem firmę, zatrudniam ludzi i codziennie muszę walczyć z kretynizmami wymyślonymi przez takiego Rostowskiego czy innych widzących jedyną drogę w podnoszeniu podatków i obcinaniu ulg. Ale wolę już to od tej cholernej patologii która o mały włos nie zniszczyła Europy, najpierw przez 6 lat wojny, potem przez prawie 50 lat żelaznej kurtyny a która powoli odradza się na nowo. Więc uszyj sobie mundurek, idź z pochodnią na wiec i bądź szczęśliwy do póki was wszystkich, tak jak w 1934 nie zdelegalizują.
Galin napisał/a:
Dla mnie autor artykułu jest zwyczajnym pajacem, pozdrawiam.
Dla mnie jesteś zwykłym trolem - potrafisz uzasadnić czy argumentów brak?
ButcheredAtBirth napisał/a:
skąd wziąłeś te rewelacje?
Praktycznie każdy portal informacyjny je podaje, dodatkowo rozmowa z Markiem Jurkiem w jednej z rozgłośni radiowych na potwierdzenie cytatów.