18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Ruch Narodowy
Pietrzej • 2012-11-13, 18:53
Krótko zwięźle i na temat - ku przestrodze:

Cytat:

Ruch Narodowy - taką nazwę ma nosić nowa organizacja tworzona m.in. przez Obóz Narodowo-Radykalny i Młodzież Wszechpolską, której celem ma być "obalenie republiki Okrągłego Stołu" i budowa "polskiej narodowej siły, której lewaki i pedały się boją". Równolegle do Ruchu Narodowego mają powstać "jednostki porządkowe do ochrony narodu".

Przypomina coś?

Brakuje tylko mowy o "przestrzeni życiowej"

Swoją drogą ciekawe czy mundurki będą mieli takie same
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nuwada 2012-11-14, 17:09
Trzeba albo robić w portki z powodu 50-100tys marszu w wawie, albo nie być za bardzo błyskotliwym by porównywać polską organizacje w której tradycji jest wieloletnia walka z okupantem hitlerowskim z tymże hitlerowcami.

(Ewakuacja Brygady Świętokrzyskiej na zachód była taką samą taktyczną decyzją jak sojusz Piłsudskiego z państwami centralnymi... No cóż o Dmowskim wiemy co myśleć, Piłsudski to jak sie okazuje niemiecki a więc również hitlerowski pachołek, dobrze chociaż, że w tych czasach inny nasz rodak, Dzierżyński, trzymał fason)
Zgłoś
norbasenkos 2012-11-14, 17:09
to nie ma byc bojówka, lecz coś w stylu staży marszu niepodległości, ma ochraniac marsze itp.
Zgłoś
TataHalyn 2012-11-14, 17:16 1
Szczerze? Czytając dużą część waszych komentarzy mam wrażenie, że wy tu nie macie możliwości samodzielnego myślenia.
Antifa? ONR? Śmieszni jesteście, z tego co widzę tu nie chodzi wam o to by szerzyć jakieś poglądy, tylko szukacie okazji by komuś wpierdolić. Oboje siebie warci i reprezentujący ten sam tok myślenia.
Pedały? A co was obchodzą, zawsze byli są i będą, a że żyjesz w wieku XXI a nie XVII i masz do czynienia z epoką informacji masz nieco większą świadomość o tym co się w okół ciebie dzieje, szkoda tylko że nie umiesz wyciągać wniosków.
Naziści? Sry panowie ale jak już 18 lat żyje to widziałem dwóch debili afiszujących się swastem i łysą głową, ale jak mnie skleroza nie myli to było 10 lat temu. Owszem należy zwalczać nazizm ale od tego jest KONSTYTUCJA uchwalona w roku 1997, która zabrania programów nazistowskich. Mam świadomość tego co działo się w latach 39'-45' ale jednak wierzę w niezawisły sąd dziękuje.
Gdzie tu miejsce na normalnego Polaka, który wie że jak się nie weźmie do roboty to nie utrzyma rodziny? Właśnie problem leży w tym, że powoli przestaje go widzieć. Jedyne co szerzą wasze "ruchy" to przemoc bo jakoś śmieszyło mnie to, że tam gdzie antifa organizowała swój marsz pojawili się nagle ONRowcy krzycząc że są nastawieni pokojowo i na odwrót.
Gdyby każdemu z nich dać łopatę i kazać A4 budować to by się odechciało antifów i onrów.
Zgłoś
kacper_IK160P 2012-11-14, 17:27
Tak... gospodarczo mam poglądy lewicowe, zaś obyczajowo skrajnie prawicowe. I gdzie mam się podziać?
Zgłoś
l................y 2012-11-14, 17:55
Cytat:

Tak... gospodarczo mam poglądy lewicowe, zaś obyczajowo skrajnie prawicowe. I gdzie mam się podziać?

Większy interwencjonizm państwa w gospodarkę czy może opodatkowanie najbogatszych "by żyło się lepiej"? Pytam poważnie, bo lewicowe poglądy na gospodarkę są tak przewrotne i urojone, że aż się człowiekowi miesza od tych bzdur. Proszę o wyjaśnienie.

Moim zdaniem odpowiedzią na "dziel i rządź", wszystkie skrajności lewicy czy prawicy i opcja dla poszukiwania tej upragnionej normalności, która łączy się z wolnością i uszanowaniem własności prywatnej jest liberalizm gospodarczy oraz konserwatyzm ideologiczny, który chełpi i broni najważniejsze zasady cywilizacji łacińskiej i wbrew powszechnemu myśleniu jest bardziej sprzyjający zmianom niż postępowość.
Zgłoś
Pietrzej 2012-11-14, 18:18
norbasenkos napisał/a:

to nie ma byc bojówka, lecz coś w stylu staży marszu niepodległości, ma ochraniac marsze itp.

Czyli dokładnie do tego do czego zostało stworzone Sturmabteilung (SA) - do ochrony zgromadzeń i manifestacji NSDAP.

I nawiązując do postu z rozlanym piwem - dziękuję ale do jak to napisałeś "clubów dla kochających inaczej" nie chodzę. Pozdrawiam, szczęśliwy mąż i ojciec.

To właśnie pokazuje gdzie jesteśmy, tu już nie ma miejsca dla ludzi o neutralnych poglądach - wszystko jest załatwiane przez obrażanie, agresję i szerzenie nienawiści. Niczego nie da się już załatwić dialogiem i do póki takie pomysły jak stworzenie tego całego ruchu narodowego nie będą publicznie piętnowane (i to niezależnie z której strony czy opcji politycznej się wywodzi) nie będzie szansy na spokój.

Chciałbym się tylko dowiedzieć co by zrobili owi "patrioci" (a jak powiedział ktoś mądry - nacjonalizm jest największym wrogiem patriotyzmu), jakby przejęli władzę - z USA by nie gadali bo żydy, z Rosją nie bo komuchy, Niemcom, Turkom (nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że Turcja jako jedyna nigdy nie zaakceptowała rozbiorów Polski) wypowiedzieć wojnę a w kraju pomordować albo deportować wszystkich co nie pasują do schematu? czy może do mein kampf 2 by Artur Zawisza feat. dj Winnicki.

I uświadomcie sobie że takie organizacje jak onr były nie bez powodu delegalizowane w trakcie XXlecia międzywojennego a to że walczyły w trakcie II WŚ niczego tu nie zmienia.
Zgłoś
M00nSpeLL 2012-11-14, 18:38
Lewactwo na sadisticu się denerwuje jak widać

To,że jakaś partia nosi w sobie element nazizmu/komuny nie oznacza od razu,że jest zła.Takie elementy można znaleść w każdej Polskie partii politycznej,więc argumenty z dupy.
Zgłoś
TataHalyn 2012-11-14, 19:21 1
M00nSpeLL napisał/a:

To,że jakaś partia nosi w sobie element nazizmu/komuny nie oznacza od razu,że jest zła.Takie elementy można znaleść w każdej Polskie partii politycznej,więc argumenty z dupy.

Miśku miśku widać nigdy nie miałeś konstytucji w ręce, która WYRAŹNIE zabrania programów komunistycznych, faszystowskich i nazistowskich.
Dlaczego? Bo miśku owe partie mają na rękach KREW. Duże ilości i to nie tylkokrew i nie tylko żydowską ale także polską. Lewactwo? A może po prostu odrobina neutralizmu na czyjąś obyczajowość? Co mnie obchodzi jakiś pedał jeśli nie mam za co żony nakarmić, ze względu na fatalną politykę gospodarczą?
Zgłoś
isotop 2012-11-14, 20:08 3
I tak oto jasny chuj strzeli Rzecz Pospolitą. Tak proszę państwa niedoinformowanych, to słowo nie jest i nigdy nie było pustym frazesem, ani też synonimem jakiejś "Polski dla jedynych słusznych Polaków". Historia tak bardzo lubi się powtarzać, że również w Polsce będziemy mogli mieć tę niebywałą okazję doczekać się podziału na "lepszych" i "gorszych" Polaków... ach te niemieckie wzorce. Ciekawe, kto będzie ustalał normy. Może "jednostki porządkowe do obrony narodu"? Już widzę, jak one wyglądają. Łyse karki wpadające o 5:00 rano do mieszkania i robiące przeszukanie: sprawdzają pochodzenie, obywatelstwo, wyznanie, orientacje seksualną (tj. kto z Tobą jest w łóżku) i upodobania polityczne. Może jeszcze sprawdzą, czy nie jesteś niepełnosprawny aby móc Cię w razie czego wysterylizować, byś nie zagrażał "czystości polskiej rasy". W razie niezgodności ze wzorem "jedynego słusznego Polaka" trafisz do obozu pracy/zagłady, albo litościwie do więzienia.

Pewnie nam się bardzo Polska wyludni... znikną ateiści, prawosławni, protestanci, buddyści, muzułmanie, Żydzi, Niemcy, Ukraińcy, Litwini, Rosjanie, "lemingi", homoseksualiści, biseksualiści, transseksualiści, niepełnosprawni, opozycjoniści o poglądach centralnych i lewicowych, oraz wielu innych. Z 38 milionowej nacji zostanie pewnie około 100 000 "reprezentatywnych" przedstawicieli inteligencji kibolskiej, ultra"nacjonalistów" (bo to już nie będzie żaden nacjonalizm), oraz działacze polityczni radykalni bardziej od Macierewicza bez leków uspokajających.

A tak poważnie i z pominięciem tego co napisałem wyżej... rzygać się chce, że ludzie nie potrafią wyciągnąć wniosków z historii. Zaś jeżeli ktoś uważa, że pierdolę lewackie farmazony to pragnę tylko zaproponować wszystkim nadgorliwym "odwrócenie myślenia"... pomyślcie teraz, że ultraprawicowe bojówki przejmują władzę w Wielkiej Brytanii, Irlandii i Holandii czego skutkiem są m.in. represje na mieszkających tam Polakach. Pomyślcie teraz o swoich bliskich/znajomych, którzy pojechali tam za pracą (o ile takowych macie) i o tym, że dla nowej władzy będą nędznymi, grasującymi na ich narodzie podludźmi, "nowotworem lewackiej zarazy" itp. Słodko, co nie?
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-11-14, 20:49
M00nSpeLL napisał/a:

Ty jakiś lewicowy troll jesteś?
Żaden człowiek związany z ruchem narodowym nie powiedziałby na poważnie że elementy nazizmu/komuny nie są złe...
Zgłoś
kamilnorbert 2012-11-14, 23:28
Może ktoś czuje szczęście z tego powodu że nie dość że się mało zarabia to jeszcze gdzie się tylko słyszy coraz to nowa forma haraczu od państwa. Dostajemy za to coraz nowych urzędasów którzy szukają pretekstu do wydania kasy której od ludzi wyciągają można powiedzie że marnotrawią. Państwo staje się coraz gorsze dla obywatela prawie każda ustawa która ma coś wspólnego ze społeczeństwem to albo jakiś zakaz albo nakaz. Ludzi którzy nie są z tego powodu szczęśliwi na pewno jest rzesza. Czują się po prostu bezradni i zagubieni oni potrzebują przewodnika który ich poprowadzi w lepszą przyszłości.
Zgłoś
l................y 2012-11-15, 21:38
@up Albo książki i dobrej lekcji historii na czas braku przewodnika.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem