18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ruch uliczny w Bangladeszu
Duczki1234 • 2024-04-24, 11:27
W kraju gównem i ściekiem płynącym licencję szofera otrzymuje się po zdaniu egzaminu przeżycia dnia w ruchu ulicznym .Zdawalność jest bardzo niska

Zgłoś
T3RMINATOR 2024-04-24, 19:09
Demolition derby
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-04-24, 23:05 1
Popatrz na te budynki na drugim planie, to wygląda jak obraz po apokalipsie, klimaty PostApo
Zgłoś
Pablohasan85 2024-04-25, 11:30
Heliar napisał/a:

To wszystko konkurencja, multum przewoźników, którzy się zwalczają.
Hindusi po takiej szkole jak tam mają, na pewno mają większe umiejętności manewrowania od naszych kierowców. Jak ja widzę kierowce w Polsce, który swoją puszką się toczy i blokuje ruch, bo nie jest pewien czy zmieści się w 4 metrowy przejazd, to mam ochotę wyjść i mu zajebać.
Obowiązkowo powinien być egzamin co 10 lat i teoria i praktyka. Każdego kto nie zda po 3 razach, dożywotni odwalić.

Ale co ma ja umiejetnosci manewrowania do bezpiecznej jazdy i znajomosci przepisów. Kazdy kto szybko kreci kierownicą to dobry kierowca? Jak te kurwy w centrum Warszawy skręcają w lewo z prawego pasa. Wczoraj jechałem autostradą a na lewym pasie kozojebca w Priusie jedzie 50 na godzine i ni chuja nie zjedzie....
Zgłoś
winters506 2024-04-25, 13:59 3
Bangladesz. Mój brat pojechał tam na 3 tygodnie. Po powrocie opisał go tak: wyobraź sobie, że na miejskie wysypisko śmieci przywozi się 200 tysięcy ludzi i każe się im tam żyć. To jest Bangladesz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów