W kraju gównem i ściekiem płynącym licencję szofera otrzymuje się po zdaniu egzaminu przeżycia dnia w ruchu ulicznym .Zdawalność jest bardzo niska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No no, całkiem porządnie i sprawnie to u nich działa. Tak wlasnie wyobrażam sobie nasze państwo widziane okiem człowieka znającego sie na zarządzaniu.
Duczki1234 napisał/a:
W kraju gównem i ściekiem płynącym licencję szofera otrzymuje się po zdaniu egzaminu przeżycia dnia w ruchu ulicznym .Zdawalność jest bardzo niska
symulator dla początkujących
Mentalnie oni dalej jeżdżą tuk tukami, Syf taki, że tylko nasrać
Dlatego jak przyjeżdża te szoszoństwo z Ciuciurlistanu do PL jezdzić na Boltach i Uberach powinni zdawać egzamin państwowy u nas. Ich prawo jazdy jest chuja warte.
Na myjnie nie jeżdżą ??? Szwagier nie zarobi
A te typki to co?Ruchem kierują?Robią za Lodzie-policjantki?
Jaki gówno kraj taki Carmageddon....
Ciapak edition....
Ciapak edition....
Hindusi po takiej szkole jak tam mają, na pewno mają większe umiejętności manewrowania od naszych kierowców. Jak ja widzę kierowce w Polsce, który swoją puszką się toczy i blokuje ruch, bo nie jest pewien czy zmieści się w 4 metrowy przejazd, to mam ochotę wyjść i mu zajebać.
Obowiązkowo powinien być egzamin co 10 lat i teoria i praktyka. Każdego kto nie zda po 3 razach, dożywotni odwalić.
Pablohasan85 napisał/a:
Dlatego jak przyjeżdża te szoszoństwo z Ciuciurlistanu do PL jezdzić na Boltach i Uberach powinni zdawać egzamin państwowy u nas. Ich prawo jazdy jest chuja warte.
Hindusi po takiej szkole jak tam mają, na pewno mają większe umiejętności manewrowania od naszych kierowców. Jak ja widzę kierowce w Polsce, który swoją puszką się toczy i blokuje ruch, bo nie jest pewien czy zmieści się w 4 metrowy przejazd, to mam ochotę wyjść i mu zajebać.
Obowiązkowo powinien być egzamin co 10 lat i teoria i praktyka. Każdego kto nie zda po 3 razach, dożywotni odwalić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów