📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten jednak wygląda jak Różal
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Szmata daje za szmaty...
o jejku on rucha... robi to co 99 proc społeczeństwa... o jejku to przecież tak bardzo ważne to świadczy o twoim poczuciu wartości masturbancie XD
Lobo24 napisał/a:
To jest sprawa między ojcem a jego córką. Nie ma co się wtrącać.
dlatego sie lepiej zainteresuj co córcia w wolnym czasie robi, słabo ci idzie wychowywanie
Martyna666 napisał/a:
o jejku on rucha... robi to co 99 proc społeczeństwa... o jejku to przecież tak bardzo ważne to świadczy o twoim poczuciu wartości masturbancie XD
Coraz mniej Polaków uprawia seks, a mniej niż połowa jest z niego zadowolona. Seks jest bardzo ważną częścią naszego życia. Niestety wyniki najnowszych badań pokazują, że zaledwie 42 proc. Polaków jest zadowolonych ze swego życia seksualnego.
trzeba być w kurwę żenującym gościem aby płacić dziwce za seks i jeszcze z tego tutułu czuć się lepszy niż ktokolwiek
Lobo24 napisał/a:
To jest sprawa między ojcem a jego córką. Nie ma co się wtrącać.
Tamci z pomorskiego już siedzą więc raczej nie oni bo niby jak w kryminale
Ją posuwa jakiś niglet?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów