📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ile farby musiala uzyc zeby pofarbowac sobie ten pusty leb i na dodatek psa
A pudlowate pokurwie jak się na nogi wspina: Ja też chcę, ja też.
@Halman co to sezon na pieski
-Halo, halo czy tu Wrocław?
- Nie, tu planetoid X 10 zaraz pierdolniemy w Ziemieee....
- Nie, tu planetoid X 10 zaraz pierdolniemy w Ziemieee....
Jestem zniesmacony zakończeniem filmiku, gdzie jest pokazane jak fafika wciąga w szyb przez wąską szczeline?
Siedzisz w dyżurce i dzwoni taka " halllloo!! Pies mi wisi + gdzie??? - jakto gdzie w windzie !!!!"
Mógł się na nią zesrać.
No bo w TV powiedzieli, że jak ktoś ma deltę i był kiedyś w pomieszczeniu, to się zarazi. Przecież TV nie kłamie.
Fur Deutschland.....
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ważne, że miała maseczkę... sama w windzie
Ja pierdolę.
No bo w TV powiedzieli, że jak ktoś ma deltę i był kiedyś w pomieszczeniu, to się zarazi. Przecież TV nie kłamie.
Fur Deutschland.....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Mógł się na nią zesrać.
Fur Deutschland.....
Japa pisowski pomiocie
Erich_Priebe napisał/a:
Japa pisowski pomiocie
Uderz w stol i kowidozjeb sie odezwie.
Idz sie modlic do swojego swietego smiertelnie bezobjawowego wirusa, tepy dzbanie.
Kilkukrotnie już wyciągałem sierściuchy z podszybia z ukręconymi łbami przeważnie to dzieci są nieroztropne a tu ruda się zakręciła. Najlepsze że potem własciciele niechętnie zwłoki pupilka chcą zabrać. Najlepszy był kiedyś nowobogacki no i 3 koła poszlo w pizdu
Erich_Priebe napisał/a:
Japa pisowski pomiocie
Ale ty kurwa głupi jesteś, skoro po moim komentarzu uznałeś mnie za pisowca.......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów