📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ up ;D no kurwa dosłownie to samo chciałem napisać ale ubiegłeś mnie -.-'
Nawet 15 sekund nie wytrzymał machania, musiał ugryźć
niecierpie grubasów... wkurwia mnie jak ktoś daje im specjalne formy wyrozumiałośći i wkurwia mnie to że uczy sie dzieci żeby nie śmiały sie z grubasów "nie wolno sie smiac bo oni są chorzy." Otóz nie... rozumiem że można przytyc kilka kilo od lekow czy choroby ale tluszcz bierze sie od kalorii a wlasciwie ich nadmiaru. grubi sa grubi bo wpierdalaja jak swinie i nie znaja umiaru i przy tym sa wlasnie wkurwiajacy. a jak ktos jest spasiony i dalej wpierdala kosmiczne ilosci,brudzac przy tym swoj tlusty ryj, to wywoluje u mnie skrajnie negatywne emocje. amen. wyżaliłem sie
Śmiejecie sie głupie kutasy a on jest pewnie gruby przez geny ;/
Geny kurczaka którego wpierdala.
Geny kurczaka którego wpierdala.
Niezła świnia ta po lewej
Obrzydlistwo, mogę oglądać różne paskudne rzeczy, ale ludzi, którzy świadomie niszczą swoje zdrowie i wygląd to kurwa nie trawię. Otyłość powinna być piętnowana tak samo jak np. palenie tytoniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów