Fałszywiec myśli, że trochę karmy załatwi sprawę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Fałszywiec myśli, że trochę karmy załatwi sprawę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mama mu pewnie wiesza kiełbasę na szyi, żeby koty chciały się z nim bawić
Ty kurwa jesteś ślepy Gdzie ty rudego widzisz jak to jakiś ciemny blondas?
aret napisał/a:
Ty kurwa jesteś ślepy Gdzie ty rudego widzisz jak to jakiś ciemny blondas?
Rudy alarm! Powtarzam, Ryży alarm!
W grupie to wszyscy cwaniaki, teraz zemsta rudego i będą umierać w cierpieniach, jeden po drugim w niewyjaśnionych okolicznościach, policja umorzy śledztwo z powodu braku dowodów by po latach filmik z ataku grupy na chłopca trafił w ręce funkcjonariuszy z archiwum X. Wtedy na jaw zaczną wychodzić fakty które pominięto 25lat wcześniej, nowoczesne technologie pomogą złożyć ukladanke, elementy jeden po drugim zaczną składać się w całość co doprowadzi do aresztowania bestii, na wyrok dozywotniego pozbawienia wolności bez braku możliwości ubiegania się o przedterminowe wyjście złożą się : wyjątkowe okrucieństwo sprawcy, brak skrupułów i wyjątkowo cyniczne zachowanie sprawcy na sali rozpraw.
Autor prawdopodobnie był w dzieciństwie gnębiony przez rudego(zabierał mu kanapki wsadzał łeb do kibla itp...) i teraz wszędzie ich widzi. To tak jak z typem co mu ciapaci babę wyruchali i teraz każdy kto byl nad morzem to teraz ciapaty i od razu uruchamia się system obronny. Albo daltonista. Co by nie było nie współczuję i życzę powodzenia w życiu że swoimi pojebanymi problemami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów