📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie to raczej wygląda jak wycieczka szkolna, zwiedzający muszą zakładać te czapeczki, których nazwę zawsze zapominam.
Widać po mordach, że ścierwo bez napleta. Niech wracają na pustynie.
Właśnie dla takich wstawek wymyślono dział z fekaliami
"Po szkolnej wizycie w Jedwabnem, mały Donald poprzysiągł zemstę na całym polskim narodzie"
szkoda ze nie murzyn
Zawsze się zastanawiałem skąd biorą się czerwone mydła. A tu proszę, na Sadisticu znalazłem odpowiedź.
I teraz jakiś psychol wjeżdża w nich samochodem , jak fajnie by było, kurwa jak ja ich nienawidzę, nawet nie wiem czemu, przecież nic mi w sumie nie zrobili, wkurwiają mnie poprostu ich pejsy, te kapelusze niedopasowane do głowy, popierdolone zasady, abstrakcja,wywyższanie się, dumnie mówisz "nie dziękuję, jestem żydem" i oczekujesz czyszczenia butów gratis, to że ucinają sobie kutasy twierdząc że bóg tak kazał (kurwa jakby bóg chciał was bez kutasów to by was takimi stworzył). Kurwa, żydy, cygany, to jest plaga.
Nic dziwnego że od początku ludzkości byli prześladowani, gdzie się nie pojawią, tam budzą kontrowersje, znajdzcie drugą taką narodowość, jeśli w ogóle można nazwać żydostwo narodowością, raczej plemieniem, to pustynne plemię, tułaczące się po świecie i niszczące wszystko co uporządkowane, a jak już zniszczą to idą dalej, szarańcza.
Nic dziwnego że od początku ludzkości byli prześladowani, gdzie się nie pojawią, tam budzą kontrowersje, znajdzcie drugą taką narodowość, jeśli w ogóle można nazwać żydostwo narodowością, raczej plemieniem, to pustynne plemię, tułaczące się po świecie i niszczące wszystko co uporządkowane, a jak już zniszczą to idą dalej, szarańcza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów