Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rugby/futbol amerykański - gry dla pedalow, wcale nie mniej niż piłka nożna.
Napisała sadolowa p🤬da, kozak w necie, mistrz spod znaku kopmuterowej klawiatury

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Napisała sadolowa p🤬da, kozak w necie, mistrz spod znaku kopmuterowej klawiatury
Bo piłka nożna to ciota i c🤬j
Napisała sadolowa p🤬da, kozak w necie, mistrz spod znaku kopmuterowej klawiatury
Pokaż no tego diabła Kolego?
Rugby/futbol amerykański - gry dla pedalow, wcale nie mniej niż piłka nożna.
Wiesz ile futboliści muszą ćwiczyć żeby gdzieś zajść? Oczywiście są piłkarze którzy ciężko pracują, jednak jak mawia jakieś tam porzekadło chyba :
"W piłkę nożną, dżentelmeni graja dla huliganow, a w futbolu huligani dla dżentelmenów".
W futbolu nie ma pyskówek do sędziów, zamieszek czy pato klubów które sie napier****ją po meczach. Tam wszyscy się jako tako szanują.
Wiec proszę kuzynie golluma z jaskini nie porównywać.
Wiesz ile futboliści muszą ćwiczyć żeby gdzieś zajść? Oczywiście są piłkarze którzy ciężko pracują, jednak jak mawia jakieś tam porzekadło chyba :
"W piłkę nożną, dżentelmeni graja dla huliganow, a w futbolu huligani dla dżentelmenów".
W futbolu nie ma pyskówek do sędziów, zamieszek czy pato klubów które sie napier****ją po meczach. Tam wszyscy się jako tako szanują.
Wiec proszę kuzynie golluma z jaskini nie porównywać.
A h🤬j mnie to obchodzi. Grasz w piłkę/rugby? = Jesteś pedalem
To jest futbol amerykańskima nie rugby,grubasie.
Ja ćwiczę na siłowni i trzymam dietę, balasie!
Ja ćwiczę na siłowni i trzymam dietę, balasie!
Jedyne co robisz, to trzymasz w ustach pałe swojego ziomala. Prędzej robiłeś to samo z tatusiem. Dlatego też dzisiaj, wszystko co widzisz, oceniasz przez pryzmat pedalstwa i zwyrolstwa. Ale tak nie jest. Olej ojca, przestań mu pozwalać na gw🤬ty ma tobie, zostaw kolegę, przestań mu ssać fallusa i wtedy zobaczysz, że swiat jest piękny
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie