📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rugby jest zajebiste. A w porownaniu do Egghandu amerykanskiego to juz w ogole wypierdala z majtow.
Idioci są eliminowani na pierwszym treningu.
Czy się różni piłkarz od rugbysty?
Gdyby rugbysta zagrał w piłkę nożną, to by przegrał.
Gdyby piłkarz zagrał w rugby - to by umarł.
Czy się różni piłkarz od rugbysty?
Gdyby rugbysta zagrał w piłkę nożną, to by przegrał.
Gdyby piłkarz zagrał w rugby - to by umarł.
Jak najbardziej piwko Rugby to nie tylko sport to sposob zycia!!
Tak tak tylko ze sporo z tych zagran kwalifikuje sie na zolta albo czerwona kartke...
ale tak dla twardzieli - Rugby huliganski sport dla gentlemanow a pilka nozna to gentlemenski sport dla huliganow
ale tak dla twardzieli - Rugby huliganski sport dla gentlemanow a pilka nozna to gentlemenski sport dla huliganow
DR_DRE napisał/a:
@Mgla jestem pod wrażeniem rozwoju intelektualnego poza kuchnią ;]
O, to dobrze, że ktoś zaczął badania. Ja ze swojej nie wychodzę.
Nie to co piłka nożna - złamany nos a ręka w gipsie hehe
Kurwa, ale to musi bolec, niektore uderzenie, sa porywnywalne do zderzenia z autem, jadacym 30-50km/h
@Co to za piosenka w tle ?
The Signal, u mnie leci.
@Co to za piosenka w tle ?
The Signal, u mnie leci.
Kain6 napisał/a:
Co to za piosenka w tle ?
Ja pierdole, obejrzałeś to wideo i nie wiesz?? Czytac potrafisz?
@Kain6
Nelly- Here comes the boom.
Ambactus Caelestis napisał/a:
@Kain6
Śmiało można nazwać ją z resztą Requiemem dla tego typu filmów..
Rugby jest duzo ciekawsze i bardziej efektowne, niz tak bardzo popularna pilka nozna. Nie rozumiem, jak mozna sie zachwycac zawodnikami pokroju Ronaldo, ktorzy tylko sie przewracaja i bezczelnie udaja, ze sa faulowani. Rugby - pure muscle, pure skill.
Six Nations Walia v Szkocja jutro o 16:00
Six Nations Walia v Szkocja jutro o 16:00
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów