Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie Europejczycy są zastępowani przez kolorowych, to lewacy, ateiści, wszelkiej maści antyklerykałowie nie potrafiący się rozmnożyc, twoje wypociny o masturbacji są tylko tego dowodem. Życzę z całego serducha aby Ci prawa ręka zaszła w ciążę ale nie tak to działa.
Dodam jeszcze, że kościoły są pełne jak nigdy, na religiach 100% frekwencja, tylko te z próbówki nie chodzą, bo im rodzice geje zabronili, ale to nie ludzie, więc i tak skończą w piekle. Seminaria duchownych pękają w szwach, jak wróci do władzy Jarosław Polskę Zbaw to dadzą miliardy na dobudowanie nowych.
Pamiętaj tylko żeby z walenia konia się księdzu wyspowiadać, nie zapomnij mu pokazać jak to robiłeś, to dostaniesz mniejszą pokutę.
Ale Ty się dziś odpaliłeś...

Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
C🤬ja byś zrobił
Były przede wszystkim zrobione z licznych godzin pracy jakiegoś gościa, który pewnie nie pracuje za najniższą krajową. A nota bene to złota za 30000 euro możesz kupić 300 gramów (objętość JEDNEJ łyżki do zupy, i to niedużej).
Miałem napisać, że na łyżce to raczej ok 30g tj. 1 oz ale faktycznie gęstość złota ok 19g/cm3
Płaskie te sztabki robią

[ Dodano: 2025-02-09, 08:54 ]
A tak BTW, nerki miał zdrowe?
Może jedną pobrać to się szybko zwróci
Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
Ja wcale nie jestem ale chrześcijaństwo,tradycje szanuje i takim k🤬om to bym łapy obcinał.
a wy prawackie prymitywy z IQ poniżej małpy codziennie salutujecie do Hitlera i koledzy wam na fiucie podczas wspólnych zabaw tatuują kolejną swastykę.
?
Nie wiem kto ci takich głupich bajek naopowiadał, bo dla każdego normalnego człowieka Hitler to brunatne zwierzę godne jedynie pogardy i KS,(jak większość niemców i austriaków) odpowiedzialne za śmierć ponad 6-ciu milionów polskich obywateli (w tym za Ludobójstwo 500 tysięcy Polaków na Wołyniu razem z ukrami), utratę połowy terytorium i grabież setek tysięcy dzieł sztuki,
zniszczenie Stolicy i bardzo wiele wszelkiego rodzaju budynków w tym zabytków i kościołów.
Może tobie wytatuowali swastykę na fiucie bez znieczulenia i stąd twoje zgorzknienie bo kojarzy ci się z bólem?
Ostatnie swastyki, których widziałem setki, to były tatuaże którymi w necie chwalili się ukraińscy naziści rodakom,a później już jako jeńcy, tłumaczyli się z nich Ruskom.
Szczerze mówiąc współczuję prawie wszystkim ofiarom wojny na ukrainie.
Prawie wszystkim.
Bo jeżeli widzę nazistowskie i banderowskie (glapy, swastyki, żelazne krzyże, wilcze haki, czaszka i piszczele itd ...), naszywki czy tatuaże na zabitym, to mam tylko jedną myśl: sam tego chciałeś i c🤬j ci w dupę bandyto.
a wy prawackie prymitywy z IQ poniżej małpy codziennie salutujecie do Hitlera i koledzy wam na fiucie podczas wspólnych zabaw tatuują kolejną swastykę.
Ciężko jest pojąć, że można jednocześnie nienawidzić Hitlera, Stalina i kościoła katolickiego? że jest jednak jakiś świat po środku?
Hitler był członkiem NSDAP a to była partia socjalistyczna ....
socjalizm jest w opozycji do parti prawicowych
jak tam z IQ u ciebie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie