Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
To z czego były te świeczniki?? ze złota?
Były przede wszystkim zrobione z licznych godzin pracy jakiegoś gościa, który pewnie nie pracuje za najniższą krajową. A nota bene to złota za 30000 euro możesz kupić 300 gramów (objętość JEDNEJ łyżki do zupy, i to niedużej).
Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
Tak by było

Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Mam takie samo podejście. Jakoś nie po drodze mi z tym całym oddaniem władzy prze Boga jakiemuś pedałowi w sukni... Na bank tak było. Piotra słuchaj nie masz mocy i nie wiem jak to zrobisz ale maja Cie teraz słuchać ok... R🤬aj nie r🤬aj byle jaja malowali w kwietniu... JEDNAK to jest k🤬a zabytek i zaraz mam przed oczami tych kozojebcow niszczących pozostałości po sumerach. J🤬e robaki. Coś przetrwało 5tys lat albo zostało pieknie zrobione to jakaś k🤬a musi zniszczyć. Tak samo za podpalenie Notre-Dame bym z wieży na ten plac wyp🤬alał
Kościół katolicki to najbardziej zbrodnicza organizacja świata, która nadal może legalnie działać.
Co roku nadal ogłupia miliony ludzi na całym świecie.
W Polsce też nie będzie normalnie, póki ostatnia cegła z ostatniego kościoła nie spadnie na łeb ostatniego księdza.
Tak by było
U muslimów za taką akcję juz by truchło wlekli za samochodem
Tak by było
Zastosowałem czas zaprzyszły, tryb przypuszczający. Rozumiem że nie kumasz o co kaman...biedne ty...
czas zaprzeszły a tryb przypuszczający
Czas zaprzeszły w języku polskim jest już właściwie prawie nie używany, jego użycie może brzmieć dziwnie. Czy można go już uznać za formę historyczną, czy też użycie go nadal jest zgodne z normą języka polskiego? Czy można powiedzieć byłbym zjadł, czy raczej jedynie zjadłbym?
Zwrot byłbym zjadł to forma trybu przypuszczającego, czyli warunkowego. Wyróżnia się: 1) tryb przypuszczający potencjalny (czynność może się zdarzyć, jeśli zostaną spełnione pewne warunki), np. „Zjadłbym to, gdybym miał apetyt”; 2) tryb przypuszczający nierzeczywisty (czynność mogła się zdarzyć, gdyby zostały spełnione pewne warunki), np. „Byłbym to zjadł, gdybym miał apetyt”. Charakterystyczną cechą trybu przypuszczającego jest cząstka by, nie należy jej mylić z formami czasownika być. Czasownik zjeść w czasie zaprzeszłym ma formę zjadłem był.
Czas zaprzeszły to w polszczyźnie bez wątpienia forma historyczna.
Jan Grzenia, Uniwersytet Śląski
Bardzo dobrze zrobił. Powinien jeszcze podpalić to siedlisko zła.
Kościół katolicki to najbardziej zbrodnicza organizacja świata, która nadal może legalnie działać.
Co roku nadal ogłupia miliony ludzi na całym świecie.
W Polsce też nie będzie normalnie, póki ostatnia cegła z ostatniego kościoła nie spadnie na łeb ostatniego księdza.
Skoro tak twierdzisz to co Cie powstrzymuje przed zabiciem wszystkich w Watykanie? Te szwadrony halabardierow wysylanych co miesiac do podboju galaktyki musisz zneutralizowac zanim imperium nas namierzy. A bardziej przyziemsko to rozdział od państwa wystarczy i jak babusie chca wierzyć w krzyżyk na ścianie niech sobie wierzą... Wolę mieć katolika za sąsiada niż jakas inna k🤬e z obiecanym rajem za wysadzenie wszystkich w j🤬y kosmos. Byleby nie zmuszał nikt nikogo innego. Dlatego te lgbt co zmusza/narzuca do tolerowania mnie tak wk🤬ia, że mają priorytet
Po prostu trzeba to przetrwać aż wymrą stare prukwy chodzące do kościoła i płacące tej największej zorganizowanej grupie przestępczej kasę, a sami się zaorają.
Warto też przypominać przed wyborami o pięknej oddolnej inicjatywie: "schowaj babci dowód".
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Kościół katolicki, a nawet absolutnie bez wyjątku każda religia, to zło, ale to nie jest metoda na walkę z nimi. Może to był jakiś średniowieczny zabytek, po co to psuć.
Po prostu trzeba to przetrwać aż wymrą stare prukwy chodzące do kościoła i płacące tej największej zorganizowanej grupie przestępczej kasę, a sami się zaorają.
Warto też przypominać przed wyborami o pięknej oddolnej inicjatywie: "schowaj babci dowód".
Wy komuchy to nienawidzicie konkurencji, wierzycie w wasza Trójcę Świecką - Marksa, Lenina, Stalina , a właściwie w Mordechaja Kiesela, Włodzimierza Ulianowa i Josifa Dżugaszwiliego
Wy komuchy to nienawidzicie konkurencji, wierzycie w wasza Trójcę Świecką - Marksa, Lenina, Stalina , a właściwie w Mordechaja Kiesela, Włodzimierza Ulianowa i Josifa Dżugaszwiliego
a wy prawackie prymitywy z IQ poniżej małpy codziennie salutujecie do Hitlera i koledzy wam na fiucie podczas wspólnych zabaw tatuują kolejną swastykę.

Ciężko jest pojąć, że można jednocześnie nienawidzić Hitlera, Stalina i kościoła katolickiego? że jest jednak jakiś świat po środku?
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
O czym wy gadacie? Przecież z Europy w tej chwili właśnie są usuwani wszelkiej maści rewolucjoniści. Prawdziwie wierzące rodziny mają się bardzo dobrze (z resztą nie tylko katolickie) i dzieci im się rodzą. Kto pozostaje wierny dostaje wielkie łaski od Pana, w tym piękne gromadki dzieci.
Możecie głosno krzyczeć, że Rewolucja jest super, ale za sto lat wasze potomstwo będzie w śladowej ilości w Europie i pewnie koloru ciemnego.
"Planowanie rodziny", pigułki antykoncepcyjne i prezerwatywy są najbardziej kontrrewolucyjnymi wynalazkami w historii ludzkości, bo pozwolą nam na przestrzeni jednego czy dwóch stuleci wygrać wojne z lewicą która w swej chorej rządzy ludzkiej krwi morduje własne dzieci.
O czym wy gadacie? Przecież z Europy w tej chwili właśnie są usuwani wszelkiej maści rewolucjoniści. Prawdziwie wierzące rodziny mają się bardzo dobrze (z resztą nie tylko katolickie) i dzieci im się rodzą. Kto pozostaje wierny dostaje wielkie łaski od Pana, w tym piękne gromadki dzieci.
Możecie głosno krzyczeć, że Rewolucja jest super, ale za sto lat wasze potomstwo będzie w śladowej ilości w Europie i pewnie koloru ciemnego.
"Planowanie rodziny", pigułki antykoncepcyjne i prezerwatywy są najbardziej kontrrewolucyjnymi wynalazkami w historii ludzkości, bo pozwolą nam na przestrzeni jednego czy dwóch stuleci wygrać wojne z lewicą która w swej chorej rządzy ludzkiej krwi morduje własne dzieci.
Dodam jeszcze, że kościoły są pełne jak nigdy, na religiach 100% frekwencja, tylko te z próbówki nie chodzą, bo im rodzice geje zabronili, ale to nie ludzie, więc i tak skończą w piekle. Seminaria duchownych pękają w szwach, jak wróci do władzy Jarosław Polskę Zbaw to dadzą miliardy na dobudowanie nowych.
Pamiętaj tylko żeby z walenia konia się księdzu wyspowiadać, nie zapomnij mu pokazać jak to robiłeś, to dostaniesz mniejszą pokutę.
podpis użytkownika
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie