Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i balkonikiem po głowie (wiedziałem ,że cię znajdę w tym kościele)
😁😁😁
Ja na takie okazje mam gromnicę...
Jestem też mistrzynią rzutu różańcem, więc radzę się trzymać z dala od mojego środka lokomocji 😎
😁😁😁
Ja na takie okazje mam gromnicę...
Jestem też mistrzynią rzutu różańcem, więc radzę się trzymać z dala od mojego środka lokomocji 😎
nieźle się bawicie w tym kołku różańcowym
Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
Gdybyś znał skalę obłudy i kłamstwa kościoła to jeszcze sam byś mu te świeczniki podał

Hitler był członkiem NSDAP a to była partia socjalistyczna ....
socjalizm jest w opozycji do parti prawicowych
jak tam z IQ u ciebie?
Sugerujesz, że Hitler był komunistą i nie istnieje faszyzm, czy jak? bo nie rozumiem.
a co na to lekarze?
[ Dodano 2025-02-09, 19:16 ]
Pracuję z tymi rumuńskimi k🤬ami na Węgrzech. Jest to straszne ścierwo, coś jak najgorszy sort Polaka z przed trzydziestu lat.
"sprzed" k🤬a, troglodyto.
Poza tym zwrot: "z tymi rumuńskimi k🤬ami" można zamienić na każdy z ponad 200 narodów i nacji, polski narodowiec z automatu to przyklepie i da piwko.
To przecież oczywiste, że tylko Polacy są cudownym, wyjątkowym, wybranym narodem, idealnym i perfekcyjnym, wszyscy inni są poj🤬i.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Sugerujesz, że Hitler był komunistą i nie istnieje faszyzm, czy jak? bo nie rozumiem.
a co na to lekarze?
"sprzed" k🤬a, troglodyto.
Poza tym zwrot: "z tymi rumuńskimi k🤬ami" można zamienić na każdy z ponad 200 narodów i nacji, polski narodowiec z automatu to przyklepie i da piwko.
To przecież oczywiste, że tylko Polacy są cudownym, wyjątkowym, wybranym narodem, idealnym i perfekcyjnym, wszyscy inni są poj🤬i.
nawet lekarze wiedzą, że socjalizm to inna ideologia niż komunizm
faszyzm to włoski socjalizm i nie było go w niemczech
tam był nazizm
także sugeruję poczytać
a wy prawackie prymitywy z IQ poniżej małpy codziennie salutujecie do Hitlera i koledzy wam na fiucie podczas wspólnych zabaw tatuują kolejną swastykę.
Ciężko jest pojąć, że można jednocześnie nienawidzić Hitlera, Stalina i kościoła katolickiego? że jest jednak jakiś świat po środku?
A wy lewaki takie same jak prawaki żadne z was nie zna definicji swojego ugrupowania a się przekrzykujecie dziś lewaki z zachowania to prawaki a prawaki bardziej lewaki !!! Poj🤬o się na świecie tyle
Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
A ja się zawsze szczerze cieszę jak p🤬lony Watykan okradają i niszczą, czekam aż to gniazdo zła i pedalstwa w końcu się rozp🤬oli w c🤬j i na zawsze. Nienawidzę tych sk🤬esynów zakłamanych na żydowskiej smyczy. Oby tam kometa jebła centralnie, ha-tfu! K🤬a.
J🤬y przyglup
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie