📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak... w Polsce to Bohaterom Narodu zabiera się emerytury a daje zdrajcom, jak jaruzelski... kopię się pod nimi dołki, a prezydentem RP jest analfabeta komorowski. Aż szkoda patrzeć jak zabija się Polskość...
No powiem szczerze, że mnie ruszyło. Ale starsze osoby zawsze trzeba szanować, no chyba, że typowa stara kurwa to można chamsko odpowiedzieć.
i dlatego właśnie trzeba mieć szacunek do starszych, bo nigdy nie wiemy którzy z ich walczyli za naszą wolność
Cos Pieknego, moj pra dziadek byl w nIEMIECKIM obozie, opowiadal mojemu ojcu jak tam bylo i co sie dzialo, jak ze smietnika po niemcach kosci podnosili i jedli itp. wiec cisnie mi sie tylko jeno na usta jak widze faceta po 90-tce, Cześć i chwała Bohaterom (wiem ze ten filmik nie odnosi sie do Polski ale kojarzy mi sie to z nami)
Mam gdzieś że zrobili to tylko po to, żeby wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy, gdybym zobaczył taką reklamę u nas, kupiłbym ten telefon.
@up amerykański salut czyli taki jak na filmiku mają prawo wykonać. To w Polsce cywile nie mogą salutować ale tylko dlatego że niewolno salutować do pustego czoła tylko do orzełka na hełmie/berecie
Naprawdę, jestem człowiekiem którego ciężko wzruszyć, ale ten krótki filmik jest jednym z nielicznych nad którymi pojawiły mi się łzy. Szkoda że rzeczywistość nie jest taka piękna, ale co ja bym dał żeby oglądać takie reklamy w TV a nie jakieś chujowe mózgotrzepy dla debili.
Tak jak pisał wyżej @dupeczki-"do pustego łba się nie salutuje". Tylko do orzełka.
Tak jak pisał wyżej @dupeczki-"do pustego łba się nie salutuje". Tylko do orzełka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów