📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
U nas ten co go powalił miałby sprawę z urzędu. Zakładam 3 lata w zawiasach. Jak wariatowi coś się stało rozcięta głowa, złamana ręka pozywej 7dni niedysponowany to już sprawa grubsza o pobicie.
Dlatego te samochody tak uciekały i u Nas też by uciekali. Nikt by go nieusadził. Takie czasy pojebane
U nas ten co go powalił miałby sprawę z urzędu. Zakładam 3 lata w zawiasach. Jak wariatowi coś się stało rozcięta głowa, złamana ręka pozywej 7dni niedysponowany to już sprawa grubsza o pobicie.
Dlatego te samochody tak uciekały i u Nas też by uciekali. Nikt by go nieusadził. Takie czasy pojebane
Ten łysy to Ty? świetnie tańczysz do super muz... tz dźwięków
willoo napisał/a:
To grindcore
Jeden z utworów tej kapeli grali mi na weselu...
Nagranie poniżej
Ten łysy to Ty? świetnie tańczysz do super muz... tz dźwięków
smc napisał/a:
Tylko koksik z BMW miał odwagę wysiąść i mu najebać.
Leszcze w skodach i peżotach się tylko skuliły...
Dlatego miejcie respekt widząc BMW na drodze, bo w środku siedzi nie byle kto.
W skodach jechały dziadki i kobiety, a ta grupa społeczna nie będzie się raczej szarpała z łobuzem, kretynie.
Na początku myślałem, że to dzik chrumka, ale się pomyliłem..! To zwyczajny... świni mąż.. czyli knur na sterydach!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów