Kto wygra ten pojedynek?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Teraz czeka na oddział sprawiedliwości publicznej
Powinien wygrac noz, tylko trzeba go uzyc, skradal sie tak, ze dostal ta rura. -.-
Nożownik Nie umiał rzucać celnie w łeb. Ot cały problem
I znowu nagrywa debil, który nie jest w stanie zrozumieć, że filmując w poziomie, mógłby mieć w kadrze obu bandytów....
Zwykłe prawa łoma. Długość ramienia jest proporcjonalna do siły uderzenia oraz im cięższy łom, tym lżejsza śmierć. Jedyna szansa była w celnym rzuceniu nożem, ale taka szansa była tylko jedna. Ja bym jeszcze rowerem rzucał.
Jak to mówią nasi Prawilni Wojownicy Maryjana: "dobrze naostrzona rura jest najlepsza"!
Czorny napisał/a:
Dlatego noszę gaz, żaden nożownik ani rurkarz nie groźny
Trafisz na takiego naćpanego amfetaminą, to dostaniesz wpierdol, kosę między żebra i jeszcze Ci w dupę ten gaz wsadzi. Gaz działa bardzo słabo na ludzi pod silnym wpływem stymulantów, obyś nigdy nie miał okazji się przekonać.
Czy on go trafił tą pałką w piszczel w 0:36 i mu złamał kość? Widać chwilę wcześnie że celuje nisko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów