📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ni ma chuja, to wszystko skończy się wojenką
gównem się skończy Ukraińskie państwo już nie istnieje skoro grupa uzbrojonych ludzi może sobie przejąć posterunek policji a policjanci nie bronią go ani nie licą na wsparcie
Co to rozdanie Oscarów, czy ki chuj, że teraz wszędzie za plutonem żołnierzy batalion kamerzystów? Jeszcze powinni udzielać wywiadów w trakcie walki i opisywać jej przebieg.
*
- Jak Pan Porucznik ocenia Wasze szanse w szturmie na budynek policji?
- Zdobędziemy, Sasza z plutonem B wejdą od kanałów, wróg nie będzie się tego spodziewał.
*
Tymczasem w budynki policji, zwiadowca Ukraiński oglądający TV.
- WANIA!!! KANAŁAMI IDĄ!!
*
- Jak Pan Porucznik ocenia Wasze szanse w szturmie na budynek policji?
- Zdobędziemy, Sasza z plutonem B wejdą od kanałów, wróg nie będzie się tego spodziewał.
*
Tymczasem w budynki policji, zwiadowca Ukraiński oglądający TV.
- WANIA!!! KANAŁAMI IDĄ!!
Jak słyszę jak te prorosyjskie bezmózgi krzyczą "chcemy Rosji, chcmy STALINA" to już wiem, że Einstein miał rację mówiąc...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
czekam na powazne komentarze ludzi wiedzacych o co chodzi.
bardzo prosze o wytlumacznie mi o co tutaj kurwa chodzi.
czy moga tak czy nie.
jestem zagubiony w tym wszystkim
bardzo prosze o wytlumacznie mi o co tutaj kurwa chodzi.
czy moga tak czy nie.
jestem zagubiony w tym wszystkim
wojna musi być i rozstrzygnięcie kto komu ciągnąć będzie... tylko czemu Nas znowu w to gówno wmieszają...
Cały ten szturm można opanować kilkoma granatami, zrzuconymi z drugiego czy trzeciego etaża, ale jakoś nie rzucają, a ruscy, zamiast do okien, strelają w zwiezdy, coś mi się tu nie podoba:P
i chuj w dupe ruskim
kaktuz napisał/a:
gównem się skończy Ukraińskie państwo już nie istnieje skoro grupa uzbrojonych ludzi może sobie przejąć posterunek policji a policjanci nie bronią go ani nie licą na wsparcie
To nie jest takie proste. Gdyby policjanci (funkcjonariusze służby państwowej), dostaliby sygnał do obrony, dla Ruskich oznaczałoby to podjęcie wojny przez Ukrainę. Potem UA czekałaby zbrojna inwazja Rosji.
Ujednolicone umundurowanie, broń automatyczna, cały osprzęt, kamizelki, ochraniacze na kolana itp. A Putinofile dalej będą wkręcać, że to miejscowe siły samoobrony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów