📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Brawo dla Rosjan
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Robertowi żal "dupe" ściska że nie mógł tam powalczyć jak u nas na 11 listopada z chłopcami w mundurach.
Panowie... pederaści a homosie to inna sprawa.
Gejowi zależy na płci(tej samej co on), pederaście na młodym(okres dojrzewania) wieku.
To nie są słowa zamienne...
Gejowi zależy na płci(tej samej co on), pederaście na młodym(okres dojrzewania) wieku.
To nie są słowa zamienne...
Muszę pochwalić rusków, chociaż tego nie lubię. Naprawdę za ban dla tych pajaców należy się niemałe piwo
Got pedale won z sadistica... to że facet z facetem nie może mieć dzieci/zajść w ciąże chyba jest jednoznacznym znakiem od natury że to jakoś nie za bardzo ze sobą współgra i w ogóle. Pedalstwo to choroba i trzeba o tym mówić otwarcie.
Miczok13 napisał/a:
Got pedale won z sadistica... to że facet z facetem nie może mieć dzieci/zajść w ciąże chyba jest jednoznacznym znakiem od natury że to jakoś nie za bardzo ze sobą współgra i w ogóle. Pedalstwo to choroba i trzeba o tym mówić otwarcie.
Znakiem od natury? Proszę... To takie porównanie jakbyś zalał wodę wodą i się dziwił że nie wyszło ci piwo
A jakbyś nie zrozumiał idei mojej wypowiedzi, to chodziło mi dobór słownictwa.
A tak na serio, ładnie. U nas gówno można, bo dyrektywy łuni zabraniają.
pederastia to w starożytnej Grecji była, starzy kolesie brali ,,na wychowanie " młodych chłopców, ci wszyscy filozofowie też takich mieli, uczyli ich pokory kutasem w odbycie..
Co Ty pierdolisz? Zalać wodę wodą i ma wyjść piwo? Nie rozumiem kompletnie Twoich argumentów kolego, pedalstwo jest wynaturzeniem. Niektórzy zapominają że człowiek to nadal jednak tylko zwierze, a zwierzęta narządy płciowe mają wykształcone po to żeby się rozmnażać, mało gatunków czerpie z tego rozkosz(orgazm). Nie po to masz penisa żeby ładować go komuś tam, gdzie grzebać nie wypada .
Od kościoła to Ty się odpierdol.
ala963 napisał/a:
pederastia to w starożytnej Grecji była, starzy kolesie brali ,,na wychowanie " młodych chłopców, ci wszyscy filozofowie też takich mieli, uczyli ich pokory kutasem w odbycie..
Od kościoła to Ty się odpierdol.
ala963 napisał/a:
I właśnie od tego zwyczaju to słowo się wzięło.
@miczok13
Ach. Ok. Rozumiem. Śmieszne. Dobry trolling.
Got napisał/a:
I właśnie od tego zwyczaju to słowo się wzięło.
@miczok13
Ach. Ok. Rozumiem. Śmieszne. Dobry trolling.
Co Ty tak bronisz tych pedałów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów