Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zgoda pełną gębą, tylko jest takie coś, "kacapskie ścierwo" jest w tej chwili ważniejsze w Polsce niż Polacy...
(Kacapskie ścierwo to i Kacapy, i Upaińcy, bo to jeden... ptok... )
Idź ssać kacapskie kutasy oraz uprawiać te fikołki umysłowe gdzie indziej, co...?
Echhhh... kiedyś takim kurwimłbom się goliło głowę i było wiadomo, z kim ma człowiek do czynienia....
Uderz w stół a banderowiec sie odezwie....
Wypierdalaj chachle na UPAinę jak taki twardy jestęś zawodnik. Co, pyskować tylko potrafisz bandersynu ?
Kolega wyżej dobrze napisał, całe kacapskie ścierwo ! Czyli wszystko z dawnego ZSRR, bez wyjątku. Nie chcemy was w Polsce !
Problem w tym onuco, że twoje intencje łatwo rozpoznać, jak tylko ktoś jedzie po ruskich mordercach od razu pierdolisz coś o "złych Ukraińcach" . Typowe dla was próba odwrócenia uwagi jak za komuny "co prawda jesteśmy najbardziej zjebanym narodem, ale za to u was murzynów biją "
Idź ssać kacapskie kutasy oraz uprawiać te fikołki umysłowe gdzie indziej, co...?
Echhhh... kiedyś takim kurwimłbom się goliło głowę i było wiadomo, z kim ma człowiek do czynienia....
Kiedyś to Tadeusz Kosciuszko wieszał kacapskich kolaborantów na rynku w Krakowie.
To jest wspaniała tradycja do której trzeba wrócić.
Idź ssać kacapskie kutasy oraz uprawiać te fikołki umysłowe gdzie indziej
To, że Ty się nassałeś Upaińskich, nie oznacza, że każdy ma podobne potrzeby...
----------
To, że Ty się nassałeś Upaińskich, nie oznacza, że każdy ma podobne potrzeby...
Wszyscy wiedzą, żeś ruski trol, więc się nie spinaj
Wszyscy wiedzą, żeś ruski trol, więc się nie spinaj
Zrozum jedno pajacu, ja nie jestem ani Kacapski, ani Upaiński, bo nienawidzę po równo tak jednych jak i drugich. Dla mnie to ścierwo (jedno i drugie) powinno się wzajemnie powybijać...
Zrozum jedno pajacu, ja nie jestem ani Kacapski, ani Upaiński, bo nienawidzę po równo tak jednych jak i drugich. Dla mnie to ścierwo (jedno i drugie) powinno się wzajemnie powybijać...
O to to!
Wszystko na wschód od Polski się powinno rozpierdolić atomem, zasypać wapnem i zaorać.
Ale czy ty rozumiesz, że nie chcemy tutaj drugiego Youtube? Chce obejrzeć coś z YT, to tam wchodzę i oglądam.
Każdy filmik, KAŻDY który jest tu umieszczany pochodzi z jakiegoś serwisu debilu. Więc wg twoich kretyńskich zasad można zamknąć te portal w chuj bo jak będę chciał oglądać sado-maso to pójdę pod okna twojej matki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów