18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CoJaTamKurwaWiem 2022-08-18, 4:53 13
discoteq napisał/a:

Zgoda pełną gębą, tylko jest takie coś, "kacapskie ścierwo" jest w tej chwili ważniejsze w Polsce niż Polacy...
(Kacapskie ścierwo to i Kacapy, i Upaińcy, bo to jeden... ptok... )

Idź ssać kacapskie kutasy oraz uprawiać te fikołki umysłowe gdzie indziej, co...?
Echhhh... kiedyś takim kurwimłbom się goliło głowę i było wiadomo, z kim ma człowiek do czynienia....

Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2022-08-18, 6:48 3
Widać, że jakaś siwa ruska podstarzała szmata, a z pośród tylu ludzi nikt nie potrafił zgasić to jak peta. W tej sytuacji nawet w dwóch się skrzyknąć to nie wstyd by był na takie ścierwo. Dla jasności UPA niel epsza.
Zgłoś
n................l 2022-08-18, 7:58 4
Powiedźcie że wam chociaż te ruble płacą, a nie że kurwy z siebie robicie za darmo...
Zgłoś
Swooniak 2022-08-18, 8:11 5
Im od tego komunizmu to już się całkiem we łbach poprzewracało i myśli że demokracja to ustrój w którym się robi co chce? Może i tak, ale jak jesteś u siebie, więc wypierdalaj do Putina i jemu cwaniaczku pokaż jak go USA wyrucha
Zgłoś
skywalker75 2022-08-18, 9:34 4
PanKukuruźnik82 napisał/a:

Uderz w stół a banderowiec sie odezwie....
Wypierdalaj chachle na UPAinę jak taki twardy jestęś zawodnik. Co, pyskować tylko potrafisz bandersynu ?
Kolega wyżej dobrze napisał, całe kacapskie ścierwo ! Czyli wszystko z dawnego ZSRR, bez wyjątku. Nie chcemy was w Polsce !

Problem w tym onuco, że twoje intencje łatwo rozpoznać, jak tylko ktoś jedzie po ruskich mordercach od razu pierdolisz coś o "złych Ukraińcach" . Typowe dla was próba odwrócenia uwagi jak za komuny "co prawda jesteśmy najbardziej zjebanym narodem, ale za to u was murzynów biją "
Zgłoś
Wiewór 2022-08-18, 11:04 3
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Idź ssać kacapskie kutasy oraz uprawiać te fikołki umysłowe gdzie indziej, co...?
Echhhh... kiedyś takim kurwimłbom się goliło głowę i było wiadomo, z kim ma człowiek do czynienia....

Kiedyś to Tadeusz Kosciuszko wieszał kacapskich kolaborantów na rynku w Krakowie.
To jest wspaniała tradycja do której trzeba wrócić.
Zgłoś
discoteq 2022-08-18, 15:32 7
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Idź ssać kacapskie kutasy oraz uprawiać te fikołki umysłowe gdzie indziej

To, że Ty się nassałeś Upaińskich, nie oznacza, że każdy ma podobne potrzeby...

----------
Zgłoś
t................0 2022-08-18, 16:27 1
discoteq napisał/a:

To, że Ty się nassałeś Upaińskich, nie oznacza, że każdy ma podobne potrzeby...

Wszyscy wiedzą, żeś ruski trol, więc się nie spinaj
Zgłoś
discoteq 2022-08-18, 17:32 8
mwaski napisał/a:

Wszyscy wiedzą, żeś ruski trol, więc się nie spinaj

Zrozum jedno pajacu, ja nie jestem ani Kacapski, ani Upaiński, bo nienawidzę po równo tak jednych jak i drugich. Dla mnie to ścierwo (jedno i drugie) powinno się wzajemnie powybijać...
Zgłoś
tatko 2022-08-18, 18:34
To ten co wyjebał na motorze? Dalej mu mało atrakcji?
Zgłoś
TheDouchestOfBags 2022-08-19, 21:17
Mi się najbardziej podobał fragment w okolicach 1:35.
Zgłoś
mit2 2022-08-19, 22:56 1
discoteq napisał/a:

Zrozum jedno pajacu, ja nie jestem ani Kacapski, ani Upaiński, bo nienawidzę po równo tak jednych jak i drugich. Dla mnie to ścierwo (jedno i drugie) powinno się wzajemnie powybijać...

O to to!
Wszystko na wschód od Polski się powinno rozpierdolić atomem, zasypać wapnem i zaorać.
Zgłoś
nwtinamou 2022-08-20, 11:41 3
Payan napisał/a:

Ale czy ty rozumiesz, że nie chcemy tutaj drugiego Youtube? Chce obejrzeć coś z YT, to tam wchodzę i oglądam.

Każdy filmik, KAŻDY który jest tu umieszczany pochodzi z jakiegoś serwisu debilu. Więc wg twoich kretyńskich zasad można zamknąć te portal w chuj bo jak będę chciał oglądać sado-maso to pójdę pod okna twojej matki.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2022-08-21, 18:35
Sanitariusze mają lepiej opanowane chwyty obezwładniające niż polucjanci.
Zgłoś
dziki161 2022-08-22, 0:35 1
Ładnie pięknie wszystko ale ta kurwa to niestety był potomek Bandery ruskich u nas można na palcach jednej ręki wskazać a ukraińskiej szarańczy tyle że na 3 polaków 1 ukrainiec przypada. Ale dalej nas będą szczuć w inną stronę a te zwierzęta robią syf w moim pięknym kraju....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem